Marinēti gurķīši asu izjūtu cienītājiem. Iedvesmojoša recepte 1

Sastāvdaļas
10 kg gurķu
1 liels pušķītis diļļu (aptuveni 250 g)
15g estragona lapu
20g mārrutka saknes
1-2 galviņas ķiploku
1 ēdamkarote sinepju sēklu
3-4 melno piparu graudiņi

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Marinādei:
8l ūdens
1,4 l galda etiķa
250-400 g sāls
300-500 g cukura

Pagatavošana
Izvēlas stingrus, svaigus nelielus gurķīšus, kārtīgi nomazgā tekošā ūdenī.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sagatavo zaļumus un garšvielas: sagriež dilles un estragonu.

Gurķis cieši vienu pie otra liek burkās, pa vidu kārtojot garšvielas.

Pēc tam pagatavo marinādi un to verdošu lej burkās ar gurķiem.

Pasterizē 90 grādu temperatūrā: litra un divu litru tilpuma burkas – 20-25 minūtes, trīslitru burkas – 30-35 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.