Foto – Bonappetit.lv

Marinēti ķiploku kāti 0

Jau no cilvēces pirmsākumiem ķiploks ticis uzskatīts par lielisku ārstniecības līdzekli un neaizvietojamu līdzekli pret vampīriem. Ar laiku sāka novērtēt arī ķiploka kulinārās īpašības. Nu klāt brīdis kad izmantojam arī ķiploka ziedus. Lieliska piedeva pie grilētiem ēdieniem.

Pagatavošana

Kas tad nu? Baltais nams paziņo, ka Trampa un Zelenska tikšanās laiks tiek pārcelts
Veselam
Pārsteigti pat paši zinātnieki: tava dibena forma atklāj, vai tev draud kāda nopietna slimība
Kokteilis
tik ir satikšanās! Guntara Rača neatzītie bērni Ziemassvētkos piedzīvojuši negaidītu brīnumu
Lasīt citas ziņas

Katlā ieliet ūdeni, pievienot etiķi, sāli un cukuru, uzkarsēt.

Traukā sakārtot ķiploku kātus, pievienot diļļu ziedus, smaržīgos piparus un lauru lapas. Pārliet ar karstu marinādi. Uzlikt slogu un atstāt marinēties uz 24 stundām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja vēlas konservēt ziemai, tad kātus sakārtot uzreiz tīrās sausās burkās un vēl karstus aizvākot. Glabāt vesā vietā.

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.