© Sea Wave – Fotolia.com

Medus cepumi “Kamenīte”. “Otaņķu” saimnieces recepte 0

1 glāze piena, 3 glāzes kviešu miltu, 300 g margarīna, 1 glāze cukura, 3 glāzes auzu pārslu, 1 glāze rozīņu, 1 glāze medus, 0,5 tējkarotes sodas, 1 tējkarote cepamā pulvera.
Vispirms samaisa margarīnu, cukuru un medu, pievieno pienu, rozīnes, miltus un auzu pārslas.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos
Krievu murgs Turcijā: turki Krievijas pilsoņus izsēdina no lidmašīnām un neļauj lidot uz citām valstīm
TV24
Ojārs Rubenis: “Tikai debilu cilvēku apziņā var būt tāda sajūta, ka mēs varam braukt pa tādiem ceļiem un tādām Rīgas ielām…”
Lasīt citas ziņas

Maisa, kamēr izveidojas viendabīga mīkla, to izrullē 2 cm biezumā, sagriež rombiņos un cep gatavu.

Vairāk mājražotāju recepšu – tematiskajā avīzē “Mājas Gardumi”!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.