© Sea Wave – Fotolia.com

Medus cepumi “Kamenīte”. “Otaņķu” saimnieces recepte 0

1 glāze piena, 3 glāzes kviešu miltu, 300 g margarīna, 1 glāze cukura, 3 glāzes auzu pārslu, 1 glāze rozīņu, 1 glāze medus, 0,5 tējkarotes sodas, 1 tējkarote cepamā pulvera.
Vispirms samaisa margarīnu, cukuru un medu, pievieno pienu, rozīnes, miltus un auzu pārslas.

Kas tad nu? Baltais nams paziņo, ka Trampa un Zelenska tikšanās laiks tiek pārcelts
Ir laiks atbrīvoties no vecā: 5 lietas, kuras būtu ieteicams izmest pirms Jaunā gada
Veselam
Pārsteigti pat paši zinātnieki: tava dibena forma atklāj, vai tev draud kāda nopietna slimība
Lasīt citas ziņas

Maisa, kamēr izveidojas viendabīga mīkla, to izrullē 2 cm biezumā, sagriež rombiņos un cep gatavu.

Vairāk mājražotāju recepšu – tematiskajā avīzē “Mājas Gardumi”!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.