© Sea Wave – Fotolia.com

Medus cepumi “Kamenīte”. “Otaņķu” saimnieces recepte 0

1 glāze piena, 3 glāzes kviešu miltu, 300 g margarīna, 1 glāze cukura, 3 glāzes auzu pārslu, 1 glāze rozīņu, 1 glāze medus, 0,5 tējkarotes sodas, 1 tējkarote cepamā pulvera.
Vispirms samaisa margarīnu, cukuru un medu, pievieno pienu, rozīnes, miltus un auzu pārslas.

Saikne ir maģiska! Neviens mājdzīvnieks nespēj mīlēt jūs tā, kā šīs 10 suņu šķirnes
Kokteilis
Džilis atkal brīvs: 7 viņa drāmas un dāmas, par kurām biji aizmirsis 3
Putinu “nolika uz pauzes”: Indijas žurnālists pārsteidz diktatoru ar neveiklu jautājumu par Ukrainu
Lasīt citas ziņas

Maisa, kamēr izveidojas viendabīga mīkla, to izrullē 2 cm biezumā, sagriež rombiņos un cep gatavu.

Vairāk mājražotāju recepšu – tematiskajā avīzē “Mājas Gardumi”!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.