© Sea Wave – Fotolia.com

Medus cepumi “Kamenīte”. “Otaņķu” saimnieces recepte 0

1 glāze piena, 3 glāzes kviešu miltu, 300 g margarīna, 1 glāze cukura, 3 glāzes auzu pārslu, 1 glāze rozīņu, 1 glāze medus, 0,5 tējkarotes sodas, 1 tējkarote cepamā pulvera.
Vispirms samaisa margarīnu, cukuru un medu, pievieno pienu, rozīnes, miltus un auzu pārslas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
FOTO. Slavenas sievietes izveidojušas īpašu Latvijas iekārojamāko vīriešu topu 1
Kokteilis
Šķiršanās advokāte nosauc 3 profesijas, kurās strādājošie gandrīz nekad nekrāpj savas partneres
Kokteilis
Numerologi un astrologi brīdina: šajos datumos dzimušajiem ir stingri aizliegts lietot alkoholu 8
Lasīt citas ziņas

Maisa, kamēr izveidojas viendabīga mīkla, to izrullē 2 cm biezumā, sagriež rombiņos un cep gatavu.

Vairāk mājražotāju recepšu – tematiskajā avīzē “Mājas Gardumi”!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.