“Bučas” – gaisīgi un viegli pagatavojami cepumiņi 1

1 kg miltu, 800 g sviesta, 6 olas, 1 kg cukura.

Reklāma
Reklāma
Dārzs
9 maģiski augi, kas mājās piesaista naudu un veiksmi
Putina “žēlsirdība” vai kara noziegumu piesegšana? Negaidīts Kremļa paziņojums par Ukrainas gūstekņiem
Viedoklis
Kārlis Streips: Kremļa fašists sarunas laikā ar marasmatiķi Vašingtonā principā pateica, ko viņš grib
Lasīt citas ziņas

Sviestu sastrādā kopā ar olu dzeltenumiem, iesijā miltus, samīca stingru mīklu. To 30 minūtes tur ledusskapī. Saputo olu baltumus ar cukuru. Izspiež mīklu, to pilda ar saputotu olbaltumu.

Cepumus cep 150–170 oC temperatūrā gaiši brūnus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepti iesaka zemnieku saimniecības “Otaņķi” saimniece Pārsla Kupše, un tā līdz ar daudziem citiem labiem padomiem publicēta tematiskajā avīzē “Mājas Gardumi”.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.