Foto – Anda Krauze

Melleņu debesmanna. Īsta klasika no vecmāmiņas laikiem 1

Sastāvdaļas
Saldētas mellenes 500 g
Cukurs 8 ēdk.
Ūdens 1 l
Manna 120 g
Piens

Reklāma
Reklāma
Kas notiek Lietuvā? Aculiecinieks iemūžinājis uz dzelzceļa sliedēm reti redzamu ainu
“Visa sajūsma beigsies, kad tur notrieks pirmo gājēju…” Cilvēki publiski sāk vērtēt jaunāko Rīgas domes veikumu
Medijs par diktatora plāniem: Putinam citas izvēles nav, un tā ir realitāte, kas mums jāpieņem 81
Lasīt citas ziņas

Atkausētas mellenes sablenderē un kopā ar ūdeni vāra 3 minūtes. Pieber cukuru, un, kad tas izkusis, strauji maisot ar putojamo lāpstiņu, iesijā mannu. Kad manna ir uzbriedusi, ņem nost no uguns un atdzesē. Vēl siltu to puto ar mikseri, kamēr tā kļūst gaisīga. Ēd ar pienu, dekorē ar saldētām ogām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.