Foto – Anda Krauze
Melleņu debesmanna. Īsta klasika no vecmāmiņas laikiem 1
Sastāvdaļas
Saldētas mellenes 500 g
Cukurs 8 ēdk.
Ūdens 1 l
Manna 120 g
Piens
Reklāma
Reklāma
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
Agrāk viņas uzskatītu par raganām: 3 zodiaka zīmju sievietes, kas gandrīz nemaz nenoveco
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
Atkausētas mellenes sablenderē un kopā ar ūdeni vāra 3 minūtes. Pieber cukuru, un, kad tas izkusis, strauji maisot ar putojamo lāpstiņu, iesijā mannu. Kad manna ir uzbriedusi, ņem nost no uguns un atdzesē. Vēl siltu to puto ar mikseri, kamēr tā kļūst gaisīga. Ēd ar pienu, dekorē ar saldētām ogām.



