Foto – Anda Krauze

Melleņu debesmanna. Īsta klasika no vecmāmiņas laikiem 1

Sastāvdaļas
Saldētas mellenes 500 g
Cukurs 8 ēdk.
Ūdens 1 l
Manna 120 g
Piens

Reklāma
Reklāma
Šos ziedu veidus ieteicams labāk nevienam nedāvināt: tie var piesaistīt nelaimi un negatīvas emocijas
Kokteilis
TESTS. Kas tev šobrīd visvairāk vajadzīgs? Vēstulē, kuru izvēlēsies, ir Visuma atbilde tev
Kaut kas tiek noklusēts? Berlīnē armija gatavojas kaut kam nopietnam 153
Lasīt citas ziņas

Atkausētas mellenes sablenderē un kopā ar ūdeni vāra 3 minūtes. Pieber cukuru, un, kad tas izkusis, strauji maisot ar putojamo lāpstiņu, iesijā mannu. Kad manna ir uzbriedusi, ņem nost no uguns un atdzesē. Vēl siltu to puto ar mikseri, kamēr tā kļūst gaisīga. Ēd ar pienu, dekorē ar saldētām ogām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.