Foto – Anda Krauze
Melleņu debesmanna. Īsta klasika no vecmāmiņas laikiem 1
Sastāvdaļas
Saldētas mellenes 500 g
Cukurs 8 ēdk.
Ūdens 1 l
Manna 120 g
Piens
Reklāma
Reklāma
Hallo! Jā! Klausos!! Ar kādu vārdu tu atbildi uz telefona zvaniem? Izrādās, ka tas kaut ko pasaka par tavu raksturu
9
Attiecības darbā? Lūk, šajās profesijās partneri visbiežāk tiek krāpti ar darba kolēģiem
“Izmēz” savu ķermeni! 7 produkti, kas dabiski attīra organismu un palīdz atjaunot līdzsvaru
Atkausētas mellenes sablenderē un kopā ar ūdeni vāra 3 minūtes. Pieber cukuru, un, kad tas izkusis, strauji maisot ar putojamo lāpstiņu, iesijā mannu. Kad manna ir uzbriedusi, ņem nost no uguns un atdzesē. Vēl siltu to puto ar mikseri, kamēr tā kļūst gaisīga. Ēd ar pienu, dekorē ar saldētām ogām.



