Foto – Anda Krauze

Melleņu debesmanna. Īsta klasika no vecmāmiņas laikiem 1

Sastāvdaļas
Saldētas mellenes 500 g
Cukurs 8 ēdk.
Ūdens 1 l
Manna 120 g
Piens

Reklāma
Reklāma
Putins iet uz pilnu banku! Krievija slepus cenšas iesaistīt vēl vienu valsti karā pret Ukrainu
Trampa lūgums mediķiem pēc tam, kad pēc atentāta tika nogādāts slimnīcā, lika mediķiem pārsteigti raustīt plecus 3
Kokteilis
“Diezgan nevīžīga un prasta” – Lindas Mūrnieces lauku dzīves ainiņas un “drosmīgie” komentētāji
Lasīt citas ziņas

Atkausētas mellenes sablenderē un kopā ar ūdeni vāra 3 minūtes. Pieber cukuru, un, kad tas izkusis, strauji maisot ar putojamo lāpstiņu, iesijā mannu. Kad manna ir uzbriedusi, ņem nost no uguns un atdzesē. Vēl siltu to puto ar mikseri, kamēr tā kļūst gaisīga. Ēd ar pienu, dekorē ar saldētām ogām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.