
Foto no liveinternet.ru
Melleņu deserts ar biezpienu un cepumiem 0
Sastāvdaļas
500 g biezpiena
200 g melleņu
100 g sviesta cepumu
75 g cukura
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
Vācu policijas auto Latgalē satrauc iedzīvotājus – kas īsti notiek?
2
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Kuru zivi nedrīkst ēst kopā ar ādu: eksperts nosauc sugas un brīdina par sekām
Nomazgā un nosusina mellenes.
Sadrupina cepumus nelielos gabaliņos.
Biezpienu samaisa ar cukuru, sadala divās daļās.
Vienai pusei pievieno mellenes un sakuļ blenderī.
Vienā traukā liek “melleņu biezpienu”, uz tā – cepumus, pēc tam – biezpiena kārtu un pa virsu – ogas.
Recepte no liveinternet.ru