Foto no liveinternet.ru

Melleņu deserts ar biezpienu un cepumiem 0

Sastāvdaļas

500 g biezpiena
200 g melleņu
100 g sviesta cepumu
75 g cukura

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Auns – melns, Lauva – balts: neveiksmīgākā krāsa katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tā uzņēmuma pagātnē ir zagts un zagts, un zagts, un zagts.” Vai Ukraina ir korumpētākā valsts Eiropā?
Kokteilis
Šajos 4 datumos piedzimst cilvēki ar augstu IQ: kuri numerologu vērtējumā ir tie gudrākie?
Lasīt citas ziņas

Nomazgā un nosusina mellenes.
Sadrupina cepumus nelielos gabaliņos.
Biezpienu samaisa ar cukuru, sadala divās daļās.
Vienai pusei pievieno mellenes un sakuļ blenderī.
Vienā traukā liek “melleņu biezpienu”, uz tā – cepumus, pēc tam – biezpiena kārtu un pa virsu – ogas.

Recepte no liveinternet.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.