Foto no liveinternet.ru

Melleņu deserts ar biezpienu un cepumiem 0

Sastāvdaļas

500 g biezpiena
200 g melleņu
100 g sviesta cepumu
75 g cukura

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Īpaša enerģija: 4 dzimšanas datumi, kas sevī ietver gudrību no iepriekšējām dzīvēm
Mājas
Māju apsēdušas peles? 15 smaržas, kuras šie grauzēji vienkārši nespēj paciest
Tārps, fekālija vai dupsis? Pirms dod vārdu savam bērnam, padomā vēlreiz: lūk, ko šie populārie vārdi nozīmē citās valodās 2
Lasīt citas ziņas

Nomazgā un nosusina mellenes.
Sadrupina cepumus nelielos gabaliņos.
Biezpienu samaisa ar cukuru, sadala divās daļās.
Vienai pusei pievieno mellenes un sakuļ blenderī.
Vienā traukā liek “melleņu biezpienu”, uz tā – cepumus, pēc tam – biezpiena kārtu un pa virsu – ogas.

Recepte no liveinternet.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.