Foto no liveinternet.ru

Melleņu deserts ar biezpienu un cepumiem 0

Sastāvdaļas

500 g biezpiena
200 g melleņu
100 g sviesta cepumu
75 g cukura

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
“…” – Evika Siliņa no Saeimas tribīnes pārsakoties nejauši pasaka vārdu, ko labāk nerakstīt virsrakstā
“Kleinbergs mūžā nav strādājis nevienu dienu, bet Šlesers paņemt procentu no katra darījuma!” Vītols par jauno politiku 3
CIP atslepenojusi informāciju par trim ciplanētiešu bāzēm, no kurām divas atrodas uz Zemes
Lasīt citas ziņas

Nomazgā un nosusina mellenes.
Sadrupina cepumus nelielos gabaliņos.
Biezpienu samaisa ar cukuru, sadala divās daļās.
Vienai pusei pievieno mellenes un sakuļ blenderī.
Vienā traukā liek “melleņu biezpienu”, uz tā – cepumus, pēc tam – biezpiena kārtu un pa virsu – ogas.

Recepte no liveinternet.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.