Foto no alimero.ru

Zemeņu, banānu un ābolu kārtainā biezsula 0

Sastāvdaļas:

3 banāni

200 g zemeņu

1 liels ābols

5 tējkarotes kondensētā piena

ledus

Sagriež banānu ripiņās, atstāj uz dēlīša un ieliek saldētavā uz 30-50 minūtēm. To dara tādēļ, lai ledu nebūtu jāizmanto papildus.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Pozitīvākās zodiaka zīmes: kura ir optimiste Nr. 1, bet kura ir īsta īgņa
Kokteilis
Ideālā vecuma starpība mīlestībā: cik gadus vecs partneris ir piemērots katrai zodiaka zīmei?
Rezultāti ir pārsteidzoši: vācu eksperti nosaukuši auto, kuri nav varējuši izturēt 100 000 kilometru nobraukuma testu
Lasīt citas ziņas

Zemenes nomazgā, noņem ļipiņas un sagriež.

Ābolus sagriež gabaliņos, tad sablenderē putriņā. Pievieno ledu un liek glāzēs apakšējā, pirmajā, kārtā.

CITI ŠOBRĪD LASA

To, vai pievienot kondensēto pienu, izvēlaties paši – var likt, var nelikt. Ja liek – tā būs otrā deserta dzēriena kārta.

Nākamajā kārtā liek zemenes, kurām pievienota karotīte kondensētā piena un 3-4 ledus gabaliņi.

Ar banāniem rīkojas tāpat.

Recepte no alimero.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.