“Melo-M” Kārļa recepte – itāļu deserts “Panna Cotta” 0

Auzānu ģimenē iecienītais 
itāļu deserts “Panna Cotta”

Reklāma
Reklāma
Gadsimtiem rūpīgi glabāts noslēpums: ko par tevi atklāj tava dzimšanas mēneša akmens
Šodien Krievijas militārā lidmašīna ielidoja gaisa telpā virs Baltijas jūras, ziņo Vācijas gaisa spēki 3
Kokteilis
Melnā svītra ir aiz muguras: šīs zodiaka zīmes septembra beigās beidzot spēs atvadīties no problēmām
Lasīt citas ziņas

Katliņā ielej puslitru saldā krējuma un glāzi piena. Lēnām karsē. Pievieno rīvētu kanēļa standziņu, pēc garšas – vanilīna cukuru. Ļauj uzvārīties.

Uzbriedina 100 g želatīna, pēc tam liek ūdens peldē. Ja nepieciešams, vēl nedaudz atšķaida ar ūdeni istabas temperatūrā. Želatīnu maisot izšķīdina. Tad lēnām lej saldā krējuma un piena maisījumā, to maisot. Lej formiņās vai glāzēs līdz pusei. Ledusskapī atdzesē.

CITI ŠOBRĪD LASA

Saldētas ogas atlaidina, sablenderē ar cukuru. Saldo ēdienu kārto uz deserta šķīvja, pievieno ogu mērci. Rotā ar ogām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.