
Foto – Anda Krauze
Meloņu smūtijs ar laima sulu un medu 1
Meloņu smūtijs
SASTĀVDAĻAS
½ melones – nomizota, atsēklota un sagriezta kubiņos, sula no 1 laima augļa, 2 ēd. k. brūnā cukura, medus – pēc garšas.
Reklāma
Reklāma
KĀ GATAVOT?
Katastrofa ir tuvu: Ukraina rekordlielā ātrumā iznīcina Krievijas naftas pārstrādes rūpnīcas – 12 dienās apturētas piecas
Eiropieši pirmdien sēdēs aiz durvīm – situācija draudīga; Tramps dod mājienu, kurā pusē nostājies
122
Nākotnes cilvēki paliks bez matiem un zaudēs četras ķermeņa daļas
Visas sastāvdaļas rūpīgi sablenderē. Pasniedz skaistā glāzē ar salmiņu. Rotā ar laima šķēlītēm.