
Foto – Anda Krauze
Meloņu smūtijs ar laima sulu un medu 1
Meloņu smūtijs
SASTĀVDAĻAS
½ melones – nomizota, atsēklota un sagriezta kubiņos, sula no 1 laima augļa, 2 ēd. k. brūnā cukura, medus – pēc garšas.
Reklāma
Reklāma
KĀ GATAVOT?
“Nācu no pagraba…” Modra kaimiņiene Rasma atklāj liktenīgos notikumus un dalās ar neredzētu foto
Kas notiek ar ķermeni, uz 30 dienām pilnībā atsakoties no alkohola?
“Kādam superīgam mērķim uz visiem soliņiem promenādē ir šie s..i?” Atbild Rīgas dome
Visas sastāvdaļas rūpīgi sablenderē. Pasniedz skaistā glāzē ar salmiņu. Rotā ar laima šķēlītēm.