Foto: VidaPress, wikimedia un foto no žurnāla ” Zvaigzne” (1957. g.), Shutterstock

Sašķobījās komjaunietes tēls 12


Likās, ka bižainās meitenes baltajās īszeķītēs, kuras izaugušas ar Gaidara grāmatām, nespētu provocēt seksuālu pandēmiju, jo viņas taču tika audzinātas drīzāk romantiska infantīlisma garā… Taču notika neprognozējamais – sievišķīgā interese par pretējo dzimumu – atplauka īpaši krāšņi. Kādi gan kuriozi neesot piedzīvoti! Bijis gadījums, kad vairāki maskavieši zinātkāres dēļ apdzirdījuši kādu afrikāni, lai viņu rosinātu izģērbties un redzētu, vai tiešām viņa “gailītis” ir tumšā krāsā… Kādā sarakstē minēts, ka jādodas potēties pret mēri, jo esot bažas, ka ārzemnieki var ievazāt šo sērgu…

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 42
TV24
Banka darba samaksu pārskaita tiesu izpildītājam, neskatoties, ka parādnieka apgādībā ir trīs nepilngadīgi bērni. Advokāts skaidro, vai tā var
TESTS: atbildi uz 10 vienkāršiem jautājumiem un mēs pateiksim, cik izglītots tu esi!
Lasīt citas ziņas

Par superhitu kļuva dziesma “Эй, моряк, ты слишком долго плавал…” (Eh, jūrniek, tu pārāk ilgi esi jūrā – latv. val.), un, ko meitām darīt, ja līdzās nav savējo? Un viņas metās afrikāņu puišu apskāvienos. Raug, pat žurnālā “Zvaigzne” ievietota fotogrāfija, kā latvju meitene uzliek tumšādainajam galvā Jāņu vainagu, toreiz latvieši festivāla dalībniekiem esot parādījuši, kā svin Jāņus. Meitenes ārzemju mīlniekus esot meklējušas novakarēs vai vēlākās nakts stundās viesnīcas kompleksā “Tūrists”, pie Tautas saimniecības sasniegumu izstādes (ВДНХ). Lai novērstu seksuālo “revolūciju”, izveidotas pat ātrās reaģēšanas vienības ar kravas auto, kas ar ieslēgtiem prožektoriem, izgaismojot parku krūmus, ķerstīja “netikles”. Ārzemniekus, protams, neapcietināja, bet vietējām meitenēm par tādu negodu izcirpa matus, tādējādi tās iezīmējot.

Bijušais viesnīcas “Tūrists” elektriķis Aleksandrs Daņilovs atceras, ka viesnīcai bija septiņi piecstāvu korpusi, galvenokārt četrvietīgi numuriņi ar vienkāršu iekārtojumu. Duša un tualete atradās gaitenī. Cena par šādu viesnīcas istabiņas izmantošanu bijusi nieka rublis un 30 kapeikas. Viesiem ārpus viesnīcas bijis atļauts uzturēties līdz plkst. 23.00.

CITI ŠOBRĪD LASA
Elektriķis gan mīlas pārīšu gūzmu neesot redzējis, vien atsevišķus pārīšus uz skvēra soliņiem. Viņš ticis instruēts 87. milicijas nodaļā, lai neielaižas sarunās ar ārzemniekiem. Septītajā korpusā atradies speciālais operatīvais štābs, līdzās dežurantam – divi miliči. Septītā korpusa otrajā stāvā dežurējuši VDK darbinieki. Istabenes pēc viesu iziešanas tūlīt nedrīkstēja uzkopt numuriņu, kamēr to nebija apskatījuši drošībnieki. Ko viņi meklēja? Droši vien pretpadomju literatūru. Lai arī viesnīcas komplekss bija pamatīgi uzraudzīts, jūtas pārvarēja jebkurus šķēršļus.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.