Minisalātiņi no paipalu olām un ķirštomātiem 0

Sastāvdaļas – 15 paipalu olas, 15 ķiršu tomātiņi, mocarellas mini siers, olīvas, salātlapiņas, 30 g ciedru riekstu.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Mērcītei – olīveļļa, 1 ēdamkarote sinepju, sāls, citrona sula.

Pagatavošana.

Uz šķīvja liek salātlapiņas.

Vārītas paipalu oliņas pārgriež uz pusēm, izkārto uz salātlapām. Ķiršu tomātiņus pārgriež uz pusēm un liek uz olām. Uz tomātiem liek virsū mocarellas siera gabaliņus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavo mērcīti. Olīveļļai pievieno sinepes, sāli un citrona sulu. Samaisa un pārlej salātiem.

Pārkaisa ar ciedru riekstiem un uzber olīvas. Rotā ar zaļumiem pēc savas gaumes.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.