Muļķis 0

Sastāvdaļas (4 porcijām): 8 lieli rabarberi, 200 g cukura, 400 ml saldā krējuma.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
RAKSTA REDAKTORS
Vācu policijas auto Latgalē satrauc iedzīvotājus – kas īsti notiek? 2
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Lasīt citas ziņas

Rabarberus nomizo un sagriež. Ieliek katlā, pārber 140 gramus cukura un 40 mililitrus ūdens. Rabarberus sautē, līdz kļūst mīksti. Pārliek citā traukā, lai atdziest. Saldajam krējumam pievieno atlikušo cukuru un saputo. Rabarberu masu viegli sajauc ar putukrējumu. Pasniedz ar cepumiem “Dāmu pirkstiņi”, kurus mērcē rabarberu muļķī.

Recepti piedāvāja viesnīcas “Neiburgs” restorāna šefpavārs Tomass Godiņš

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.