Foto: Pixabay

Mutē kūstoši šokolādes kēksiņi 0

Šokolādes kēksiņi vienkārši neprasa komentārus – tie garšo neatkārtojami gardi. Ķeramies pie darba!

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

Kēksiņiem

Šokolāde 80 g

Milti 175 g

Cukurs 180 g

Kakao 30 g

Soda ½ tējk.

Olas 2 gab.

Eļļa 100 ml

Saldais krējums 120 ml

Krēmam

Šokolāde 100 g

Sviests 150 g

Pūdercukurs 50 g

Pagatavošana

Kēksiņi

“Baisi izkāmējusi, pārgurusi, nošņurkusi nelaimes čupiņa!” mammas dalās pieredzē, kādā stāvoklī bērni atbraukuši no Dziesmu svētkiem 163
Kokteilis
Burvīgi pēc dabas! Tie, kas dzimuši šajos datumos, viegli iegūst to, ko vēlas
Veselam
Centies zaudēt svaru, bet nesanāk? Iespējams, tavam organismam trūkst šo 6 vitamīnu, kas var būtiski ietekmēt vielmaiņas darbību
Lasīt citas ziņas

Šokolādi sakapā un ber bļodā. Ber klāt miltus, cukuru, kakao un sodu, visu sajauc.

Citā bļodā sajauc olas, eļļu un saldo krējumu.

Samaisa abu bļodu saturu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Masu pilda kēksiņu formā, cep krāsnī 180 grādos 25 minūtes.

Krēms

Ūdens peldē izkausē šokolādi.

Atsevišķā bļodā uzputos sviestu, kam pakāpeniski pievieno pūdercukuru un noslēgumā padzesētu izkausēto šokolādi. Visu samaisa.

Atdzisušus kēksiņus dekorē ar krēmu. Lai garšo!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.