Foto – Timurs Subhankulovs

“Namatēva prieks” – branga maltīte 0

Atcīpslotu liellopa fileju sagriež vidēji biezās šķēlēs, izklapē ar gaļas āmuriņu. Katru gaļas šķēli apviļā marinādē un atstāj tajā uz divām stundām. Marinādi gatavo, sajaucot sojas mērci, medu, raudeni un sakapātu ķiploku (sāli nevajag). Pēc tam fileju no abām pusēm cep brūnu grilpannā. Kartupeļus ar visu mizu vispirms 10 min pavāra ūdenī, pēc tam vēl 10 līdz 15 min apcep sakarsētā cepeškrāsnī. Salāti šoreiz gatavoti no svaigiem tomātiem, gurķiem, paprikas, kāposta un redīsiem, tos pārlejot ar citronu mērci.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
Mājas
FOTO. Mežaparkā par 1,4 miljoniem tiek pārdota māja, kas pārsteidz ar arhitektūru un ne tikai…
RAKSTA REDAKTORS
Vācu policijas auto Latgalē satrauc iedzīvotājus – kas īsti notiek? 2
Lasīt citas ziņas

Gatavoja Smeceres kroga šefpavārs GATIS TROPS

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.