Foto – Bonappetit.lv

Deserts “Nevaldāmā buča” 0

Pagatavošana

Saldo krējumu saputo ar cukuru. Zemenes noskalo un sagriež uz pusēm, vai lielākas četrās daļās. Zefīru sagriež kubiņos.

Reklāma
Reklāma
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Deserta trauciņos kārto slāņiem – sāk ar zefīra kārtu. Tālāk seko slānis ar saldo krējumu un slānis ar zemenēm. Tad atkal zefīra kārta, putukrējuma kārta un zemenes. Nobeidz visu ar putukrējumu. Liek ledusskapī uz vismaz 6 stundām, ideāli pagatavot iepriekšējā vakarā un desertu uzglabāt ledusskapī.

Ja gribas padekorēt, tad tikai pirms pašas pasniegšanas, jo pēc ilgajām stundām dekorējums var nedaudz apvīst, apžūt, piekust vai kaut kā tamlīdzīgi nenoturēties vizuāli pieklājīgs.

Recepti piedāvā

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.