Foto – Fotolia

Baudīt patiesi izbaudāmo 3

Pēc parasta cilvēka, kurš izceļas ar primitīvām un egoistiskām kaislībām, aplūkošanas pievērsīsimies gadījumam ar augstāka līmeņa cilvēku, kuram laicīgajā dzīvē piemīt krietni vien saprātīgākas intereses. Lai saprastu to, kādā veidolā astrālā pasaule atveras viņam, vispirms jāielāgo, ka lielākā daļa cilvēku savu nomodā pavadīto dzīves laiku pavada darbā, kas principā viņiem nav sirdij tuvs un ko viņi nedarītu, ja vien tas nebūtu iztikas līdzekļu ieguves avots izdzīvošanai.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai
Kokteilis
Kura slavenība ir dzimusi tavā zodiaka zīmē: noskaidro, kā tu vari iekarot slavu
Kokteilis
FOTO. Ledus ir sakustējies! 5 iekārojamākie Latvijas hokejisti mākslīgā intelekta skatījumā
Lasīt citas ziņas

Un tagad iedomāsimies cilvēka stāvokli, kad beigusies obligātā darba nepieciešamība, kad vairs nav nekādas vajadzības kaut ko nopelnīt, jo astrālajam ķermenim nav vajadzīga ne barība, ne apģērbs, ne pat jumts virs galvas. Kopš bērnības pirmo reizi cilvēks kļūst absolūti brīvs, un viņam paveras iespēja nodarboties tieši ar to, kas viņam visvairāk patīk, viņš gūst iespēju visu savu laiku veltīt iemīļotajai nodarbei, ja vien tāda, protams, ir bijusi un joprojām ir, un to visu iespējams īstenot bez fiziskas matērijas.

Pieņemsim, ka šāda cilvēka vislielākā bauda bijusi mūzika. Astrālajā līmenī viņš varēs klausīties visus izcilākos muzikālos sacerējumus, turklāt jaunajos apstākļos viņš to visu dzirdēs ievērojami vairāk, nekā spēja laicīgajā dzīvē, jo astrālajā pasaulē viņam būs pieejamas visaugstākās vibrācijas un harmonijas, kuras laicīgās dzīves ierobežotā dzirde nemaz nespēj uztvert.

CITI ŠOBRĪD LASA

Savukārt tā cilvēka, kurš ļoti cienīja mākslu, formas un krāsu daili, priekšā atklāsies visa smalkās pasaules burvība, kurā atliks tikai izvēlēties sev vistīkamāko. Ja šis cilvēks jau prata baudīt dabas skaistumu, šī bauda viņam neizmērojami paplašināsies, jo tagad viņš spēs neierobežoti un jebkurā mirklī pārcelties uz jebkuru vietu, priecājoties par ikvienu dabas radīto brīnumu, kam fiziskajā stāvoklī bija vajadzīgi ilgi gadi vai pat vispār nebija tādu iespēju.

Ja cilvēkam bijusi nosliece uz zinātni, tagad visas pasaules bibliotēkas un laboratorijas būs viņa rīcībā, tostarp viņa iespēja iedziļināties, piemēram, ķīmijas vai bioloģiskajos procesos būs absolūti neierobežota, jo viņš varēs vienlaikus izsekot visiem gan iekšējiem, gan ārējiem iemesliem, gan cēloņiem un sekām.

Turklāt visos šajos minētajos gadījumos ir vēl kāda visnotaļ pozitīva puse, proti – absolūti nekāda noguruma. Nekad un nemaz! Dzīvojot šeit, uz zemes, mēs labi zinām, cik bieži darbā nomāc nervu pārslodze, taču, pārejot astrālajā pasaulē, nogurums pilnībā izzudīs, jo nogurums piederīgs tikai smadzenēm, ne jau pašai apziņai.

Iepriekš pausts par vairāk vai mazāk egoistiskā apmierinājuma gūšanu, kas saistīts ar saprātīgo jeb intelektuālo jomu. Taču ir cilvēki, kuru vislielākais iepriecinājums ir iespēja pakalpot citiem, īpaši jau saviem tuviniekiem. Viņi astrālajā pasaulē turpinās savu cēlsirdīgo darbību tāpat kā iepriekš, taču tagad jau uzlabotos apstākļos, kādus nepieļāva fiziskais līmenis. Viņus ieskaus liels daudzums to, kuriem nepieciešama viņu palīdzība, un tādējādi viņi spēs labāk sasniegt savus cēlsirdīgos mērķus, nekā tas bija iespējams laicīgajā dzīvē. Viena daļa šādu cilvēku savu turpmāko eksistenci veltīs vispārējam labumam, citi palīdzēs saviem jau mirušajiem, gan vēl laicīgajā pasaulē dzīvojošajiem tuviniekiem un draugiem.

Reklāma
Reklāma
Lai gan šeit jāpiebilst, ka mūsu izpratne par šo divu kategoriju cilvēkiem būtu jāmaina pretējā kārtībā, jo patiesībā jau mēs esam miroņi, kas apglabāti šajos rupjajos, smagajos fiziskajos ķermeņos, savukārt tie, kuri jau pārcēlušies astrālajā pasaulē – patiesi dzīvie, nesalīdzināmi brīvāki un apdāvinātāki, jo viņi vairs nav tik sasaistīti kā mēs, vēl joprojām fiziskajā, laicīgajā pasaulē esošie.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.