Publicitātes foto

Dzērveņu muss ar pienu 1

Autors: “Praktiski.lv”

Sastāvdaļas
250 ml dzērveņu biezeņa
10 g želatīna
150 g cukura
2 olas
300 ml piena
1 ēdamkarote vaniļas cukura

Piecas lietas, kuras kaķi dara katru dienu, taču uzskatīs jūs par lielākajiem ienaidniekiem, ja tajās iejauksieties
RAKSTA REDAKTORS
“Es strādāju divos darbos, bet iekrāt neko nevaru, aug divas meitas, vēl kredīts!” Latvijas Radio 2 ētera balss Kaspars par reālo ekonomisko situāciju Latvijā
No rīta vēl brauca uz tirdziņu un priecājās par sniegu! Izdzisusi Latvijas slavenākās pundurcūciņas Žorika dzīvība
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Pagatavo dzērveņu biezeni, novārot dzērvenes savā sulā un izspiežot caur sietu. Biezeni atdzesē un tālākai gatavošanai izmanto 250 ml no kopējās masas. Uzbriedina želatīnu ar 2 ēdamkarotēm ūdens. Saputo olas ar cukuru, lai izveidojas biezs krēms. Izkausē želatīnu un pievieno dzērveņu biezenim, iecilā olu krēmu un samaisa. Liek ledusskapī sastingt uz vienu stundu. Savāra pienu ar vaniļas cukuru un atdzesē. Pasniedz kopā vai atsevišķi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.