Publicitātes foto

Dzērveņu muss ar pienu 0

Sastāvdaļas
250 ml dzērveņu biezeņa
10 g želatīna
150 g cukura
2 olas
300 ml piena
1 ēdamkarote vaniļas cukura

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 63
Kāda būs Ukraina 5-10 gadus pēc kara? Zelenskis aicina nefantazēt, bet divas lietas viņš apsola
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Pagatavo dzērveņu biezeni, novārot dzērvenes savā sulā un izspiežot caur sietu. Biezeni atdzesē un tālākai gatavošanai izmanto 250 ml no kopējās masas. Uzbriedina želatīnu ar 2 ēdamkarotēm ūdens. Saputo olas ar cukuru, lai izveidojas biezs krēms. Izkausē želatīnu un pievieno dzērveņu biezenim, iecilā olu krēmu un samaisa. Liek ledusskapī sastingt uz vienu stundu. Savāra pienu ar vaniļas cukuru un atdzesē. Pasniedz kopā vai atsevišķi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.