Foto-Zigmāris Rumka

– Ko atliek darīt?
 18

– Populāri izsakoties, vēlēt par tām partijām, kas sakās turēt laukus. Tagad gan visi tā sola, braukā pa novadiem, un cilvēks diezgan viegli pakļaujas populistiskiem saukļiem, nevis reālām lietām. Līdz ar to nevajag ticēt, ka vairāksolītājs tagad nu būs tas īstais, jo apakšā viņam nekā daudz vis nav.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
Lasīt citas ziņas

– Pelēkās krāsās zīmējat. Maz izredžu, laucinieks paliek atstumts.


– Nē, visās partijās tagad atplestām rokām ņem pretī reģionālo partiju biedrus, taču “Vienotības” reitings laukos vairs nav, kāds reiz bija.

CITI ŠOBRĪD LASA

E. Līcītis: – Pārbaudīsim, kā Gulbenē mērs pazīst savējo politiskās simpātijas. Par ko, jūsuprāt, gulbenieši nobalsos?


– Pārsvarā balsis aiziet “Vienotībai” vai ZZS. Nu – pašvaldību vēlēšanās uzvarējām mēs, Reģionālā apvienība…

– … ar vietējo, zināmo līderi.


– Domāju, ka plusus dabūs arī NA.

– Tad taču tie paši, kas bija un ir pie varas!


– Man jau arī piedāvāja gandrīz visas partijas – Nikolaj, nāc sarakstā! Esmu pateicis vēlētājiem, ka no Gulbenes prom neiešu, un man arī liekas, ka nereti, Saeimā ticis, tu tiec atrauts no zemītes un sāc peldēt. Bez tam ceļš jādod jaunatnei. No “bijušajiem” pietiek piedāvājumu – i premjeru partija, i Repše. Par viņiem visus akmeņus vilks ārā un karsēs kā uz pannas. Sudrabas partija un Reģionu apvienība tādi “svaigāki” nekā citi, īpaši jauna nemaz nav, ar ko domāt un rēķināties. Un kas nedabū 5% barjeru, tik izšķīdina balstiņas un cauri. Tāpēc tik tiešām – gandrīz tie paši paņems varu, kas jau bija, bet būtu labi, ja kas pamainītos. Kaut gan ar astoņām deviņām partijām Saeimā tas pārstāvības korpuss būs, ka tik turies. “Saskaņa”, protams, būs Saeimā, bet tai ir savi atbalsta centri, Gulbenē tā nekad nav bijusi populāra.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.