Nobalso par gardāko Vijas Beinertes ieteikumu! 0

Ķirbja pesto – garda uzkoda rudens vakaram

VIDEO. “Daudzi atstāj grozus un aiziet.” Pašapkalpošanās kases rada haosu un mulsina pircējus
Kokteilis
Šīs ķīniešu zodiaka zīmes saņems skaidru mājienu “no augšas” un nākamgad pilnībā mainīs savu dzīvi
“Kauns Ārlietu ministrijai!” Sociālajos medijos izplatīts video liek apšaubīt ilggadējās diplomātes Āboltiņas valodas prasmes 4
Lasīt citas ziņas

Vijas Beinertes autorlapā “7 labas lietas” publicētās receptes, kas tapušas sadarbībā ar garšu pavēlnieku Ingmāru Ladigu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ņemu 200 g cepeškrāsnī spožpapīrā izcepta un pēc tam rūpīgi nospiesta ķirbja, 30 g sviestā apceptu ķiploka daiviņu, 2 ēdamkarotes ķirbja eļļas, 100 g saulpuķu sēklu, 60 g blanšētu tomātu, 100 g biezpiena, 1 tējkaroti cukura, lieku virtuves procesorā un sakuļu viendabīgā masā.
Plāni sagrieztu rupjmaizi ielieku formiņā un cepeškrāsnī apgrauzdēju. Ļauju tai atdzist, lai saglabātos izliektā forma.
Servēju pesto ar rupjmaizi, pārkaisu ar maltiem pipariem, dekorēju ar rudens veltēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.