Nobalso par gardāko Vijas Beinertes ieteikumu! 0

Ķirbja pesto – garda uzkoda rudens vakaram

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. “Tādu “atsaldeņu” Latvijā ir daudz!” Elmāram gandrīz uzbrauc virsū traks vai akls šoferis 41
Kokteilis
“Mazgājamies un sapošamies kā uz miršanu!” Latviešu astrologs skaidro, ko darīt Nāves Mēness dienās – šodien un rīt
RAKSTA REDAKTORS
FOTO, VIDEO. “Smagā” šoferis mēģināja “izvilkt” auto, bet rezultāts bija katastrofāls! Atklāj, kas notika šaušalīgajā sadursmē Augšlīgatnē 5
Lasīt citas ziņas

Vijas Beinertes autorlapā “7 labas lietas” publicētās receptes, kas tapušas sadarbībā ar garšu pavēlnieku Ingmāru Ladigu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ņemu 200 g cepeškrāsnī spožpapīrā izcepta un pēc tam rūpīgi nospiesta ķirbja, 30 g sviestā apceptu ķiploka daiviņu, 2 ēdamkarotes ķirbja eļļas, 100 g saulpuķu sēklu, 60 g blanšētu tomātu, 100 g biezpiena, 1 tējkaroti cukura, lieku virtuves procesorā un sakuļu viendabīgā masā.
Plāni sagrieztu rupjmaizi ielieku formiņā un cepeškrāsnī apgrauzdēju. Ļauju tai atdzist, lai saglabātos izliektā forma.
Servēju pesto ar rupjmaizi, pārkaisu ar maltiem pipariem, dekorēju ar rudens veltēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.