Foto – Aikāgaršo

Dzērveņu jogurta želeja 0

Pagatavošana laiks: 2h un 30 min

Porcija: 4 cilvēkiem

Nepieciešams:

Svaigas dzērvenes – 500 g

Cukurs – 200 g

Dzeramais ūdens – 250 ml

Jogurts bez piedevām Alpenrose – 400 g

Pūdercukurs – 120 g

Želatīns – 40 g

Ūdens – 50 ml

Pagatavošana:

Samal dzērvenes ar cukuru un izspied caur sietu

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Atsevišķā traukā sajauc jogurtu ar pūdercukuru

Sajauc želatīnu ar aukstu ūdeni un uzbriedini

CITI ŠOBRĪD LASA

Sakarsē želatīnu un pievieno 2/3 dzērvenēm, savukārt 1/3 jogurtam un samaisi

Lej ½ izveidotās dzērveņu masas formā un liec ledusskapī uz 30 min.

Kad želatīns nedaudz sacietējis, lej pa virsu jogurta masu un liec ledusskapī vismaz uz 30 minūtēm.

Kad arī baltā jogurta masa sacietējusi, pārlej to ar atlikušo dzērveņu masu un ļauj želejām sacietēt

Kad želejas sacietējušas, griez gabalos un dekorē pēc savas izvēles

Aikāgaršo padoms!

Izmēģini pagatavot želeju arī no jogurta ar piedevām, kā arī izmanto dažādas citas svaigās ogas un augļus.

Aikāgaršo recepte

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.