Boksu noliktavas piedāvā dažādas lietas uzglabāt individuālās dažādu izmēru tīrās, sausās un drošās telpās.
Boksu noliktavas piedāvā dažādas lietas uzglabāt individuālās dažādu izmēru tīrās, sausās un drošās telpās.
Foto no Boxnoliktavas arhīva

Sadzīves tehnikas, mēbeļu un dažādu preču noma 0

Izvēle par labu nomāšanai pirkšanas vietā skaidrojama galvenokārt ar ekonomiskiem apsvērumiem. Padomju gados tieši šāds pakalpojums bija ļoti izplatīts, turpretī mūsdienās šādus nomas punktus grūti atrast, kaut gan pieprasījums būtu gana liels. Iespējams, ka pie vainas savstarpējs uzticības trūkums. Lielākais un, šķiet, vienīgais pakalpojuma sniedzējs sadzīves tehnikas un mēbeļu jomā – nomo.lv. Lai gan šajā vietnē ir gana plašs piedāvājums arī citu veidu precēm – datortehnika, santehnika, dārza un meža tehnika, mūzikas instrumenti, preces bērniem u.c.

Reklāma
Reklāma
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 531
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas? 32
Lasīt citas ziņas

Te jebkuru nepieciešamo preci var iznomāt ar divu gadu garantiju un bez slēptiem nosacījumiem – tiklīdz preci vairs negrib nomāt, to var atdot atpakaļ un pārtraukt nomu bez jebkādām saistībām. Ja tomēr ir vēlme preci iegādāties – jebkurā brīdī to iespējams izpirkt vai nomāt līdz maksimālā nomas perioda beigām (24 vai 30 mēnešus atkarībā no izvēlētās preces) un tad iegādāties par 1 EUR. Pakalpojuma sniedzēji kā priekšrocību min mazāk pūļu un papīru preces iegūšanai nekā līzinga darījumos un nekādu lieku saistību pēc tam. Pārējos plusus, salīdzinājumā ar līzingu un citiem preču iegūšanas veidiem, iespējams apskatīt nomo.lv mājas lapā īpašā sadaļā.

Specifisku preču noma

Ja nepieciešami elektriskie instrumenti, dārza un meža tehnika, mūzikas instrumenti u. tml. lietas, tos tomēr labāk meklēt tajos nomas punktos, kas specializējušies ne tikai konkrētās tehnikas vai instrumentu nomā, bet arī to remontā. Tas garantēs, ka varēsiet saņemt tieši to lietu, kas nepieciešama, turklāt arī nepieciešamos aksesuārus un lietpratēja padomus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Piemājas darbos saimniekam bieži nepieciešams arī kaut kas no būvtehnikas, tādām elektroiekārtām kā ģeneratori, kompresori, metināmās iekārtas, ventilatori, sūkņi, kā arī dažādi mērinstrumenti, slīpmašīnas, frēzes un vēl daudz kas cits. Šādas preces var meklēt cramo.lv. Savukārt saimnieces savu darbu atvieglošanai var apskatīt mājas lapu sujmasinas.lv.

Bērnu preču noma

Šī ir atsevišķa preču grupa, kurā nomas pakalpojums darbojas jau ilgāku laiku. Līdz ar to piedāvājums ir gana plašs: auto­krēslu, bērnu ratiņu, gultiņu, manēžu, barošanas krēsliņu, aktivitātes centru, attīstošo paklāju, šūpoļu, velokrēslu, batutu un pat rotaļlietu noma. Var meklēt toyrent.lv, okid.lv.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.