Pases kods 5 4


Pastiprina savas vērtības apziņu un palīdz atklāt daudzveidīgus talantus. Šī koda vibrācijas mudina cilvēku tiekties pēc maksimālas brīvības, jo noturēties laulībā viņam nav viegli. Laulības var būt arī vairākas. Ar tādu pases kodu cilvēks savas dzīves laikā var nomainīt ne tikai vairākas darba vietas, bet arī vairākas profesijas, kā arī ar prieku pārcelties no vienas vietas uz otru, meklējot pilnību sadzīvē.

Reklāma
Reklāma

Pases kods 6

7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos
Krievu murgs Turcijā: turki Krievijas pilsoņus izsēdina no lidmašīnām un neļauj lidot uz citām valstīm
TV24
Ojārs Rubenis: “Tikai debilu cilvēku apziņā var būt tāda sajūta, ka mēs varam braukt pa tādiem ceļiem un tādām Rīgas ielām…”
Lasīt citas ziņas

Šī koda īpašniekam visā ir vajadzīgus taisnīgums. Pienākuma apziņa viņam kļūst par galveno instinktu un liek nemitīgi izpildīt dotos solījumus.

Pases kods 7

Sekmē cilvēka pārvēršanos par radītāju-vieninieku, savrupnieku vai pat individuālistu, kas atkarīgs no viņa pases koda saistības ar personības kodu.

Pases kods 8

CITI ŠOBRĪD LASA

Šis kods darbojas kā magnāts finanšu un materiālās lietās. Pases ar šādu kodu īpašnieks nekad necietīs trūkumu, nekad vaigu vaigā neiepazīs nabadzību. Labklājības līmenis būs atkarīgs no personības koda skaitļa. Šī personība atbalstīs «kapitālismu ar cilvēcisku seju».

Pases kods 9

Devītnieka kods padara savu īpašnieku pacietīgāku un labsirdīgāku, kas cilvēkam ar tādu pašu personības kodu var būt stimuls aiziešanai klosterī.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.