Foto – Anda Krauze

Omes siltie, sātīgie salāti. Iesaka Ieva Florence 0

Sastāvdaļas – burkāni, paprika, saldā tomātu mērce, ķiploks, rupjmaize, olīveļļa.

Reklāma
Reklāma
Pieci labākie ministri, kādi Latvijā bijuši kopš neatkarības atjaunošanas – viņi būtiski mainījuši mūsu valsti 1
Kokteilis
TESTS. Kas tev šobrīd visvairāk vajadzīgs? Vēstulē, kuru izvēlēsies, ir Visuma atbilde tev
TV24
Slaidiņš: “Lai kā mūsu politiķi negribētu to atzīt, bet Latvijas pierobeža ir Padomju Latvija”
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
• Sagatavo divas pannas, uzlej eļļu.
• Sarīvē 1 kg burkānu, liek cepties uz pannas.
• Smalki sagriež 1 kg paprikas, liek cepties uz otras pannas.
• Kad viss ir apcepies, liek kopā bļodā un pievieno Spilvas saldo tomātu mērci (visu burciņu).
• Sajauc visu kopā un pievieno nedaudz ķiploku (daudzums – pēc izvēles).
• Lieliski saskan ar rupjmaizi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.