Foto – Anda Krauze

Omes siltie, sātīgie salāti. Iesaka Ieva Florence 0

Sastāvdaļas – burkāni, paprika, saldā tomātu mērce, ķiploks, rupjmaize, olīveļļa.

Reklāma
Reklāma
“Pēc mirkļa tos pašus kartupelīšus viņš pārlika traukā klientiem,” apmeklētājs kļuvis par aculiecinieku visai nepatīkamai situācijai “Lido” restorānā 90
Kokteilis
“Ieraudzīju divas strīpiņas!” Magone atgriežas šovā ar skaļu atzīšanos – dzīve ir mainījusies
Vērsim kaķis, Strēlniekam mājas sesks! Kāds mājdzīvnieks ir piemērots katrai Zodiaka zīmei?
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
• Sagatavo divas pannas, uzlej eļļu.
• Sarīvē 1 kg burkānu, liek cepties uz pannas.
• Smalki sagriež 1 kg paprikas, liek cepties uz otras pannas.
• Kad viss ir apcepies, liek kopā bļodā un pievieno Spilvas saldo tomātu mērci (visu burciņu).
• Sajauc visu kopā un pievieno nedaudz ķiploku (daudzums – pēc izvēles).
• Lieliski saskan ar rupjmaizi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.