Foto – Anda Krauze

Omes siltie, sātīgie salāti. Iesaka Ieva Florence 0

Sastāvdaļas – burkāni, paprika, saldā tomātu mērce, ķiploks, rupjmaize, olīveļļa.

Veselam
“Iestājas slimnīcā ar metastātisku resnās zarnas vēzi, kuru kā hemoroīdus “ārstējusi” kaimiņiene!” Profesors nobažījies par sabiedrības bezatbildību
RAKSTA REDAKTORS
“Cik ilgi šo tolerēsim Vecrīgā?” Rīdzinieci sadusmo uz ielām tirgoto preču sortiments
“Amerikāņi tiktu iznīcināti trīs sekundēs.” Ukrainas komandieris atklāti par ASV plāniem, drošības garantijām un Krievijas patiesajiem mērķiem
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
• Sagatavo divas pannas, uzlej eļļu.
• Sarīvē 1 kg burkānu, liek cepties uz pannas.
• Smalki sagriež 1 kg paprikas, liek cepties uz otras pannas.
• Kad viss ir apcepies, liek kopā bļodā un pievieno Spilvas saldo tomātu mērci (visu burciņu).
• Sajauc visu kopā un pievieno nedaudz ķiploku (daudzums – pēc izvēles).
• Lieliski saskan ar rupjmaizi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.