Foto: Shutterstock

Centieties izvairīties no pašsaprotamu procesu attēlošanas 1

Dažas lietas lasītājs saprot pats. “Viņš ievadīja viņā locekli”, “viņa apkampa viņu ar savām kājām”. Jā, varam saderēt, ka ievadīja un, iespējams, apskāva, ko tur daudz. Jūs rakstāt protokolu vai romānu/stāstu?

Reklāma
Reklāma

Jūsu labākie draugi – darbības vārdi

Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
VIEGLAIS TESTS. Ja nevari atbildēt 100% pareizi uz šiem jautājumiem, tad tu neesi pārāk gudrs
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 264
Lasīt citas ziņas

Lietvārdi ir jūsu sliktākie ienaidnieki. Rakstīt par seksu, izmantojot lietvārdus, ir grūti, ja vien, protams, tas nav komikss. Cilvēks var noliekties uz priekšu, atslābināties, nopūsties, piekļauties utt. Loceklis var tikai stāvēt vai nestāvēt. Vagīna pat to nevar.

Loceklis var vai nu stāvēt, vai nestāvēt

Atkārtosim visi korī – loceklis var vai nu stāvēt, vai nestāvēt. Loceklis nevar darīt gandrīz neko no tā, ko jums patīk piedēvēt viņam. Loceklis nevar vēlēties, sarauties, skriet uz priekšu, klausīties, pēkšņi atdzīvoties vai, vēl trakāk, eksplodēt. Protams, ja vien jūs nerakstāt šausmu stāstu par locekli.

Lūdzu, neaiztieciet klitoru

CITI ŠOBRĪD LASA
Lieciet mierā klitoru! Reālajā dzīvē maz cilvēku patiešām prot to izmantot, nemaz nerunājot par tekstiem. Mēs zinām, ka jūs vēlaties rakstīt par klitoru tikai tāpēc, lai pierādītu lasītājam: jūs zināt, ka klitors ir. Mēs iesakām atrisināt šo problēmu jau priekšvārdā un rakstīt: “Dārgais lasītāj, es zinu, ka klitors ir.”
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.