Foto: Anda Krauze

Panīni – kraukšķīga maizīte ar gaļas, siera un salātu pildījumu 0

Sastāvdaļas
• čabata vai kāda cita maize
• saulē kaltēti tomāti
• vītināta gaļa
• cietais siers
• mocarella
• baziliks
• pētersīļi
• olīveļļa
• Dižonas sinepes
• malti melnie pipari

Reklāma
Reklāma
Notriektā tautumeita 6
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sakarsē grila vai parasto pannu. Saliek maizītes citu pie citas. Katra pāra vienu pusi noziež ar Dižonas sinepēm, otru apslaka ar olīveļļu. Uz tās puses, kur eļļa, liek zaļumus, saulē kaltētus tomātus, tad vītinātu gaļu un mocarellas šķēles. Uzkaisa piparus. Virsū uzliek to šķēli, kas noziesta ar sinepēm.

Lai cepot maizītes noslogotu, tām var uzlikt citu pannu un uz tās – slogu, piemēram, piestu. Cep aptuveni 7 minūtes no vienas puses, tad apgriež otrādi un cep vēl 7 minūtes. Var cept uz sviestmaižu grila.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedz ar salātiem. Panīni maizīte labi garšo gan silta, gan auksta.

Recepti piedāvā itāļu ēdienu bāra La Prosciutteria līdzīpašniece Aļona Losa

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.