Foto – LETA, kolāža – la.lv

Lāčplēsis nepretendēs uz Daugavpils mēra amatu 14


Visplašāk Daugavpils domē pārstāvētās “Latgales partijas” līderis Jānis Lāčplēsis nepretendēs uz mēra amatu.

Reklāma
Reklāma
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 7
Lasīt citas ziņas

Kā aģentūrai LETA teica Lāčplēsis, lai risinātu ar pilsētas attīstību saistītus jautājumus, esam gatavi uz šo amatu nepretendēt.

“Latgales partija ir gatava strādāt ar visiem pašvaldībā ievēlētajiem politiskajiem spēkiem, “Esam gatavi strādāt ar visiem, kas strādās pilsētas labā. Atbalstīsim visus projektus, kas vērsti uz pilsētas attīstību,” teica Lāčplēsis.

CITI ŠOBRĪD LASA

Elksniņš ir izsmēlis savu uzticību, teica Lāčplēsis.

Elksniņš: Daugavpils domes koalīcija turpina strādāt

Daugavpils domes koalīcija strādāja un turpinās strādāt tik ilgi, cik tas tiks ļauts, šodien preses konferencē teica Daugavpils mērs Andrejs Elksniņš (S).

Viņš norādīja, ka pašlaik koalīciju pametuši trīs, nevis četri “Mūsu partijas” deputāti. Viņaprāt, šiem deputātiem nepieciešams laiks, lai izvērtētu savu izvēli.

Elksniņš pieļāva, ka par demarša iemeslu varētu būt kļuvusi viņa vakar notikusī saruna ar “Mūsu partijas” pārstāvi Rihardu Eigimu. Deputāts Elksniņam izteicis dažādus piedāvājumus, kas izraisījuši Elksniņa neuzticību. Kas tie bija par piedāvājumiem, Elksniņš neatklāja, jo nevēloties “publiski mazgāt veļu”.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.