Publicitātes foto

Pastas salāti ar garnelēm pēc aktivitātēm svaigā gaisā 7

Autors: “Praktiski.lv”

Sastāvdaļas salātiem
150 g makaronu Penne Rigate
200 g vārītu (noskalotu) turku zirņu
½  dzeltenās paprikas
150 g ķirštomātu (nomazgātu un pārgrieztu uz pusēm)
½ sagriezta garā gurķa
100 g uz pusēm pārgrieztu olīvu (pēc izvēles)
200 g garneļu (pēc izvēles; ja saldētas, iepriekš atlaidina)
½ smalki sakapāta zilā sīpola
dilles vai citi zaļumi

Reklāma
Reklāma
itāļiem izdodas iztirgot savus olīvu atkritumus Latvijā… Inese “iegrābusies”, iegādājoties Latvijā populāru olīveļļu
Kokteilis
No A līdz Ž – ko par tavu personību atklāj tava vārda sākumburts? 16
Lietotas automašīnas, kuras nevajadzētu iegādāties: eksperts norāda uz trim neuzticamiem modeļiem 34
Lasīt citas ziņas

Mērcei
3 ēdamkarotes bezpiedevu jogurta
1 ēdamkarote citrona sulas
1 tējkarote franču sinepju
pētersīļi, dilles u.c. zaļumi pēc izvēles
šķipsniņa sāls, malti melnie pipari

Pagatavošana.

Izvāra makaronus atbilstoši norādei uz iepakojuma. Pēc pagatavošanas makaronus nokāš, noskalo aukstā ūdenī un liek lielā bļodā.
Makaroniem pievieno pārējās salātu sastāvdaļas.
Atsevišķā bļodiņā liek visas mērces sastāvdaļas. Samaisa un pievieno makaroniem.
Salātus var baudīt uzreiz vai uzglabāt ledusskapī, lai pasniegtu vēlāk.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepti piedāvā AS “Dobeles dzirnavnieks” sadarbībā ar veselīga dzīvesveida blogu “Foodprep.lv”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.