Publicitātes foto

Pastas salāti ar garnelēm pēc aktivitātēm svaigā gaisā 7

Autors: “Praktiski.lv”

Sastāvdaļas salātiem
150 g makaronu Penne Rigate
200 g vārītu (noskalotu) turku zirņu
½  dzeltenās paprikas
150 g ķirštomātu (nomazgātu un pārgrieztu uz pusēm)
½ sagriezta garā gurķa
100 g uz pusēm pārgrieztu olīvu (pēc izvēles)
200 g garneļu (pēc izvēles; ja saldētas, iepriekš atlaidina)
½ smalki sakapāta zilā sīpola
dilles vai citi zaļumi

Reklāma
Reklāma
“Diemžēl tā ir taisnība…” Pāragri mūžībā devies “Oranžās brīvdienas” solists Ints Ķergalvis jeb Speiss
Kokteilis
“Neizslēdzu, ka tiks ierosināta lieta par novešanu līdz pašnāvībai.” Anna Sedokova tikusi intervēta saistībā ar Jāņa Timmas aiziešanu mūžībā 25
Kokteilis
“Teica, ka man būs jābučo Rēzijai kājas…” Kalniņas un Rubiķa laulības krīzē ierautā aktrise nāk klajā ar skarbām atklāsmēm
Lasīt citas ziņas

Mērcei
3 ēdamkarotes bezpiedevu jogurta
1 ēdamkarote citrona sulas
1 tējkarote franču sinepju
pētersīļi, dilles u.c. zaļumi pēc izvēles
šķipsniņa sāls, malti melnie pipari

Pagatavošana.

Izvāra makaronus atbilstoši norādei uz iepakojuma. Pēc pagatavošanas makaronus nokāš, noskalo aukstā ūdenī un liek lielā bļodā.
Makaroniem pievieno pārējās salātu sastāvdaļas.
Atsevišķā bļodiņā liek visas mērces sastāvdaļas. Samaisa un pievieno makaroniem.
Salātus var baudīt uzreiz vai uzglabāt ledusskapī, lai pasniegtu vēlāk.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepti piedāvā AS “Dobeles dzirnavnieks” sadarbībā ar veselīga dzīvesveida blogu “Foodprep.lv”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.