Publicitātes foto

Pastas salāti ar garnelēm pēc aktivitātēm svaigā gaisā 0

Izmēģini! Vēlviena recepte, kā gardi pagatavot makaronus!

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas salātiem
150 g makaronu Penne Rigate
200 g vārītu (noskalotu) turku zirņu
½  dzeltenās paprikas
150 g ķirštomātu (nomazgātu un pārgrieztu uz pusēm)
½ sagriezta garā gurķa
100 g uz pusēm pārgrieztu olīvu (pēc izvēles)
200 g garneļu (pēc izvēles; ja saldētas, iepriekš atlaidina)
½ smalki sakapāta zilā sīpola
dilles vai citi zaļumi

Mērcei
3 ēdamkarotes bezpiedevu jogurta
1 ēdamkarote citrona sulas
1 tējkarote franču sinepju
pētersīļi, dilles u.c. zaļumi pēc izvēles
šķipsniņa sāls, malti melnie pipari

Pagatavošana.

CITI ŠOBRĪD LASA

Izvāra makaronus atbilstoši norādei uz iepakojuma. Pēc pagatavošanas makaronus nokāš, noskalo aukstā ūdenī un liek lielā bļodā.
Makaroniem pievieno pārējās salātu sastāvdaļas.
Atsevišķā bļodiņā liek visas mērces sastāvdaļas. Samaisa un pievieno makaroniem.
Salātus var baudīt uzreiz vai uzglabāt ledusskapī, lai pasniegtu vēlāk.

Recepti piedāvā AS “Dobeles dzirnavnieks” sadarbībā ar veselīga dzīvesveida blogu “Foodprep.lv”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.