30–40 gadu. Pret pirmajām krunciņām – ar ādas barošanu un tonizēšanu 0

Ādā mazinās mitruma līmenis, un tās augšējais jeb epidermas slānis kļūst plānāks. Parādījušās pirmās grumbiņas, dziļāk iegulušas mīmikas rievas uz pieres, ap acīm, kā arī starp mutes kaktiņiem un deguna spārnu. Ap 35 gadu vecumu palēninās kolagēna sintēze ādā, tāpēc tā zaudē tvirtumu, kļūst sausāka un rodas velkoša sajūta. Ādu sāk rotāt pigmenta plankumi.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās 9
Kokteilis
12 biežāk sastopamie ģimenes locekļu tipi. Noskaidro, pie kura piederi tu!
VIDEO. Latviešu puisis Zigmunds kopā ar māti nolēmuši pārcelties uz Baltkrieviju un iegādāties tur īpašumu: “Meklēs labāku dzīvi” 314
Lasīt citas ziņas

Svarīgi izvēlēties kosmētiku, kuras sastāvā ir antioksidanti. Nereti rodas vajadzība pēc balinošiem līdzekļiem. Skaistumkopšanas arsenālā noteikti jābūt mitrinošiem krēmiem un serumiem, kam piemīt dziļāka – mitrinoša, barojoša vai balinoša – iedarbība. Mājas apstākļos tos lieto kursa veidā katru dienu. Neiztikt bez vitamīnus un peptīdus saturošas kosmētikas, acu zonai paredzētiem mitrinošiem līdzekļiem ar vieglu pretgrumbu iedarbību, kolagēnu saturošiem kopšanas līdzekļiem un maskām. Pienācis laiks sākt lietot pirmās pakāpes līdzekļus pret novecošanu (antiage), taču liftinga kosmētiku ar spēcīgu reģenerējošu iedarbību vēl nevajadzētu izmantot, jo tā var izjaukt normālos fizioloģiskos procesus.

Ādas tonizēšanai skaistuma salonā ieteicams veikt vieglu masāžu. Izskatu ātri uzlabos botulīna toksīna injekcijas, mezoterapija vai hialuronskābes injekcijas. Speciālists izvērtēs, kuras no tām būtu vislietderīgākās. Botulīna toksīna injekcijas palīdz atbrīvoties no mīmikas grumbiņām acu un pieres zonā. Hialuronskābes injekcijas ne tikai mitrina, bet arī atjauno normālu šūnu darbību, aizpilda krunciņas un liek ādai starot. Mezoterapiju ādas mitrināšanai, pabarošanai un atjaunošanai veic kursa veidā, taču ādas izskats uzlabosies jau pēc pirmās procedūras.

Recepte

CITI ŠOBRĪD LASA

Lai ādu pabarotu ar A, E un vēl citiem vitamīniem, svaigi sarīvētu burkānu sajauc ar olas dzeltenumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.