Igaunijas lauksaimniecības muzejā ir pastāvīgās izstādes, kas iepazīstina ar kaimiņvalsts lauku dzīves vēsturi un mūsdienām.
Igaunijas lauksaimniecības muzejā ir pastāvīgās izstādes, kas iepazīstina ar kaimiņvalsts lauku dzīves vēsturi un mūsdienām.
Foto – Uldis Graudiņš

Dzīvespriekam – Dr. Trofimovas programma 0

Dienvidigaunijā līdztekus dabas un kulinārijas tūrismam attīsta arī savu medicīnas tūrismu. Īpaši unikāla pērle ir “Loodus BioSpa” Tartu apkaimē. Zinātņu doktore, diētas ārste ar 30 gadu pieredzi Natālija Trofimova šeit piedāvā izvēlēties kādu no trīs patentētajām programmām liekā svara samazināšanai, mundruma un dzīvesprieka atgūšanai.

Reklāma
Reklāma
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 20
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 6 vārdu īpašniekus, kurus visbiežāk ieskauj kupls bērnu pulciņš 10
TV24
Diskriminācija Latvijā? Advokāts komentē plānotos ierobežojumus 3
Lasīt citas ziņas

“Loodus BioSpa” atrodas ideāli sakārtotā muižā klusā vietā meža ielokā, kur izveidotas pastaigu takas ar atpūtas vietām, kur nevar nejust dabas dziedinošo spēku. Ikvienam viesim šeit ir īpaša uzmanība un individuāla pieeja. Jārēķinās gan ar stingru režīma ievērošanu, ārsta pārbaudēm ik dienu, tāpat arī procedūrām, kas pieskaņotas trīs programmām – badošanās, diētas un detoksikācijas programmai. Ēdināšana notiek piecas sešas reizes dienā. “BioSPA” darbojas vien profesionāļi, arī visiem fizioterapeitiem ir augstākā izglītība. Ik dienu notiek pastaigas, masāžas, vingrošana, nodarbības baseinā un citas aktivitātes, tostarp videolekcijas par pareizu uzturu.

“Vissvarīgākais, ka cilvēkiem pēc šeit pavadītā 4 – 6 dienu kursa mainās domāšana. Viņi sāk izprast, kas jādara, lai justos labi. Šeit iemācās pareizi ēst, fiziski sevi noslogot. Vissvarīgākais ir ievērot ēšanas režīmu, regulēt porcijas lielumu, lai organisms saņemtu tikai tik daudz, cik tam vajag,” tā N. Trofimova.

CITI ŠOBRĪD LASA

“Loodus BioSpa” ir vienīgais naturopātiskais centrs Baltijas un Skandināvijas valstīs. Šeit cilvēki gūst prieku un atgriežas vēl un vēl, tāpēc ka redz šādai rīcībai jēgu un rezultātu.


LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.