Foto – Timurs Subhankulovs

Persiku un aveņu deserts 0

(2 porcijām)

Katrā konservēta persika pusītē liek pa četrām avenēm, pārkaisa ar cukuru. Olas dzeltenumu atdala no baltuma. Olbaltumam pievieno pūdercukuru un saputo stingrā masā, pēc tam glītā kaudzītē liek uz katras persika pusītes. 10 min. cep cepeškrāsnī 180 grādos. Pārlej ar karameļu mērci. Katliņā karsē sviestu un cukuru, līdz masa kļūst brūna. Pievieno saldo krējumu un uz lēnas uguns maisot turpina karsēt, līdz izveidojas viendabīga masa.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Melnā svītra ir aiz muguras: šīs zodiaka zīmes septembra beigās beidzot spēs atvadīties no problēmām
Gadsimtiem rūpīgi glabāts noslēpums: ko par tevi atklāj tava dzimšanas mēneša akmens
Kokteilis
Noslēpumi, ko atklāj cipari: atklāj, ko par tavu raksturu un likteni stāsta dzimšanas gada pēdējais cipars
Lasīt citas ziņas

Gatavoja Smeceres kroga šefpavārs GATIS TROPS

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.