Foto – Bonappetit.lv

Garneļu uzkoda 0

Pagatavošana

Lielā katlā uzvārūt garneles sālsūdenī ar dillēm. Garneles atdzesēt un smalki sagriezt.

Reklāma
Reklāma
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un LBTU lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 75
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 7
Lasīt citas ziņas

Garneles sajaukt ar krējumu, majonēzi un pētersīļiem. Pievienot citrona sulu un citrona miziņu, sāli un piparus pēc garšas. Pasneigt atdzesētu ar krekeriem vai maizes grauzdiņiem.

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.