Foto: Anna_Pustynnikova/Shutterstock

Pētersīļu mērce – lieliski der gaļas ēdieniem 0

Sastāvdaļas
• 300 ml sagrieztu pētersīļu
• 400 ml vistas buljona
• 1 sīpols
• 50 g sviesta
• pustējkarote citrona sulas
• pipari
• sāls

Reklāma
Reklāma
Tu pati sev pieliec klāt gadus! 8 ieradumi, kas liek sievietēm novecot ātrāk 13
Kokteilis
“Tas ir pieņemams 20 gados, ne jau 44!” Magone, ienākot kavaliera dzīvoklī, paliek mēma
“Šķiet, bailes kļūt nepopulāram ir stiprākas par morāli!” Latvieši neizpratnē – kur pazudis mūsu valsts prezidents?
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Smalki sagrieztu sīpolu izvāra vistas buljonā mīkstu. Pievieno pētersīļus un citrona sulu. Saputo. Pieber sāli un piparus. Ja vēlas mīkstināt garšu, beigās var pielikt 50 g sviesta.

Šo mērci var pasniegt ar teļa gaļu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.