Foto: Anna_Pustynnikova/Shutterstock

Pētersīļu mērce – lieliski der gaļas ēdieniem 0

Sastāvdaļas
• 300 ml sagrieztu pētersīļu
• 400 ml vistas buljona
• 1 sīpols
• 50 g sviesta
• pustējkarote citrona sulas
• pipari
• sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
Mājas
FOTO. Mežaparkā par 1,4 miljoniem tiek pārdota māja, kas pārsteidz ar arhitektūru un ne tikai…
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Smalki sagrieztu sīpolu izvāra vistas buljonā mīkstu. Pievieno pētersīļus un citrona sulu. Saputo. Pieber sāli un piparus. Ja vēlas mīkstināt garšu, beigās var pielikt 50 g sviesta.

Šo mērci var pasniegt ar teļa gaļu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.