Foto: Anna_Pustynnikova/Shutterstock
Pētersīļu mērce – lieliski der gaļas ēdieniem 0
Sastāvdaļas
• 300 ml sagrieztu pētersīļu
• 400 ml vistas buljona
• 1 sīpols
• 50 g sviesta
• pustējkarote citrona sulas
• pipari
• sāls
Eiropas Padome beidzot pieņem likumu, kas būs milzīgi sāpīgs trieciens Krievijai
Ātrs psiholoģiskais tests: kura no virvēm, jūsuprāt, ir visgarākā?
5
Palīdz nodzīvot ilgāk: 9 uztura bagātinātāji, kas nodrošina veselīgu novecošanu
Pagatavošana.
Smalki sagrieztu sīpolu izvāra vistas buljonā mīkstu. Pievieno pētersīļus un citrona sulu. Saputo. Pieber sāli un piparus. Ja vēlas mīkstināt garšu, beigās var pielikt 50 g sviesta.
Šo mērci var pasniegt ar teļa gaļu.



