
Foto: Anna_Pustynnikova/Shutterstock
Pētersīļu mērce – lieliski der gaļas ēdieniem 0
Sastāvdaļas
• 300 ml sagrieztu pētersīļu
• 400 ml vistas buljona
• 1 sīpols
• 50 g sviesta
• pustējkarote citrona sulas
• pipari
• sāls
Reklāma
Reklāma
10 nopietni brīdinājuma signāli, ka tavām aknām ir vajadzīga palīdzība
Ja sieviete tevi patiesi mīl, viņa regulāri teiks šīs 4 lietas
1
ASV prezidenta Donalda Trampa sacītais par Putinu nepārsteidz! Šos vārdus viņš jau vienreiz teica…
Pagatavošana.
Smalki sagrieztu sīpolu izvāra vistas buljonā mīkstu. Pievieno pētersīļus un citrona sulu. Saputo. Pieber sāli un piparus. Ja vēlas mīkstināt garšu, beigās var pielikt 50 g sviesta.
Šo mērci var pasniegt ar teļa gaļu.