Foto: Anna_Pustynnikova/Shutterstock

Pētersīļu mērce – lieliski der gaļas ēdieniem 0

Sastāvdaļas
• 300 ml sagrieztu pētersīļu
• 400 ml vistas buljona
• 1 sīpols
• 50 g sviesta
• pustējkarote citrona sulas
• pipari
• sāls

Reklāma
Reklāma
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Smalki sagrieztu sīpolu izvāra vistas buljonā mīkstu. Pievieno pētersīļus un citrona sulu. Saputo. Pieber sāli un piparus. Ja vēlas mīkstināt garšu, beigās var pielikt 50 g sviesta.

Šo mērci var pasniegt ar teļa gaļu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.