
Foto: Aija Geida
Pētersīļu, rāceņu un kāpostu salāti 0
Sastāvdaļas
• 150 g skābētu kāpostu
• 100 g pētersīļa saknes
• 100 g rāceņa
• 2 burkāni
• 125 ml skābā krējuma
• pustējkarote sāls
Reklāma
Reklāma
“Es vairs nevaru turpināt…” Darbību beidz iemīļots latviešu zīmols
5
Plāno iegādāties lietotu auto? 13 automašīnas, kuras var iegādāties pat ar lielu nobraukumu
54
“Bērns atnāk no mūzikas skolas ar pušumu uz muguras no skolotājas…” sašutusi mamma brīdina citus vecākus
Pagatavošana.
Pētersīļa sakni un rāceni nomazgā, nomizo un sīki sarīvē. Burkānus nomizo un sarīvē smalkās skaidiņās. Visus dārzeņus samaisa, pieliek sāli un skābo krējumu, samaisa. Pasniedz uzreiz.