Foto – Timurs Subhankulovs

– Kurš prezidija loceklis jūs uzrunāja, aicinot kļūt par Saeimas ģenerālsekretāri? 8


K. Pētersone: – Man bija saruna ar visiem pieciem prezidija locekļiem, un mani aicināja visas Saeimā pārstāvētās partijas. Tieši tas man palīdzēja pēc nopietnām pārdomām izšķirties pieņemt šo piedāvājumu, jo sapratu, ka varu rēķināties ar pilnu prezidija atbalstu, kas turpmākajā darbā noderēs.

Reklāma
Reklāma

– Kādēļ jūs piekritāt piedāvājumam?

7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos
Kokteilis
Saskaņa pēc vārdiem: 5 vārdu pāri, kuriem, pēc mākslīgā intelekta domām, ir vislabākā saderība
Krievu murgs Turcijā: turki Krievijas pilsoņus izsēdina no lidmašīnām un neļauj lidot uz citām valstīm
Lasīt citas ziņas

– Vispirms vēlos teikt, ka darbs Latvijas Institūtā man ļoti patika un patīk joprojām, jo vienlaikus ir interesants, atbildīgs un radošs. Pēc četriem gadiem šajā amatā varu ar gandarījumu atskatīties uz paveikto – institūta darbs ir precīzs, izveidota laba, darbaspējīga komanda. Tāpat realizēti interesanti projekti gan prezidentūras, gan Kultūras galvaspilsētas laikā, veiksmīgi darbojas Latvijas “Facebook” lapa.

Parlamentā ir pagājusi liela daļa mana darba mūža – gan darbojoties administrācijā, gan kā deputātei, gan prezidijā. Kopā ar Saeimas kanceleju mēs savulaik realizējām projektu, padarot parlamentu daudz atvērtāku sabiedrībai, izveidojot apmeklētāju centru, kas pozitīvi novērtēts. Saeimas lieta man ir tuva, tādēļ šīs izaicinājums mani ieintriģēja.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.