Foto-Laura Grēviņa, ViensPlusViens.lv

Pica ar puķkāpostiem un fetas sieru no Lauras Grēviņas recepšu krājumiem 0

Sastāvdaļas
“Dobeles dzirnavnieka” picas maisījums
4 ēdamkarotes tomātu mērces
100 g tvaicētu puķkāpostu
100 g fetas siera
2 labas kvalitātes mednieku desiņas, sagrieztas ripiņās
baziliks
Piezīme: no maisījuma sanāk četras picas 20-24cm diametrā.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“50 tūkstoši cilvēku un hītu nav! Un tie sadzērušies fani!” “Prāta Vētras” koncerta apmeklētāji izsakās par lielkoncertu Mežaparkā
Pēc Ukrainas dronu trieciena Baltijas jūras ostā aizdegas naftas rūpnīca
Kokteilis
Cilvēkiem, kas dzimuši šajos četros datumos, piemīt īpaša spēja dziedināt citus
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Pagatavo picas mīklu pēc norādēm uz iepakojuma. Sadala četrās daļās, izrullē.
Uz vienas no picām uzsmērē tomātu mērci. Liec virsū puķkāpostus, desiņas un fetas siera gabaliņus.
Cep 220 grādos 15-20 minūtes. Pasniedz kopā ar svaigām bazilika lapiņām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.