Foto-Laura Grēviņa, ViensPlusViens.lv

Pica ar puķkāpostiem un fetas sieru no Lauras Grēviņas recepšu krājumiem 0

Sastāvdaļas
“Dobeles dzirnavnieka” picas maisījums
4 ēdamkarotes tomātu mērces
100 g tvaicētu puķkāpostu
100 g fetas siera
2 labas kvalitātes mednieku desiņas, sagrieztas ripiņās
baziliks
Piezīme: no maisījuma sanāk četras picas 20-24cm diametrā.

Reklāma
Reklāma
“Es esmu tev līdzās…” 5 pazīmes, ka tavi mīļie no aizsaules joprojām ir tuvumā un sargā
Kokteilis
Mežāžiem derētu palēnināt tempu, bet Auniem būs enerģijas pieplūdums. Nedēļas nogales horoskops
“Pie suņiem ierados 3 stundas pēc viņu nošaušanas, stingumam vēl nevajadzēja būt…” Modris dalās ar mulsinošiem faktiem 16
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Pagatavo picas mīklu pēc norādēm uz iepakojuma. Sadala četrās daļās, izrullē.
Uz vienas no picām uzsmērē tomātu mērci. Liec virsū puķkāpostus, desiņas un fetas siera gabaliņus.
Cep 220 grādos 15-20 minūtes. Pasniedz kopā ar svaigām bazilika lapiņām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.