Foto-say7.info

Piena koržiki – gardums bērniem 0

Sastāvdaļas – 200 g cukura, 2 tējkarotes vanilīncukura, 150 g sviesta, 150 ml piena, 2 olas, 2 tējkarotes cepamā pulvera, 450–500 g miltu.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
11 lietas, kas vēl nesen katram bija “pa kabatai”, taču tagad ir zelta vērtē
Kokteilis
VIDEO. Operators tiešraidē pietuvina Trampa roku – skatītāji satriekti par redzēto! Kas tiek slēpts? 15
“Cienot pasākuma skatītājus…” Kāpēc Ozols pēkšņi pazuda no Dziesmu un deju svētku noslēguma koncerta Mežaparkā?
Lasīt citas ziņas

Sviestu sakuļ kopā ar cukuru un vanilīncukuru. Pievieno olas, visu samaisa.

Pielej pienu, samaisa. Pievieno cepamo pulveri un miltus, visu kārtīgi samaisa.

Mīklu izveltnē apmēram 5–7 mm biezu.

Ar formiņu palīdzību izspiež koržikus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cepamo pannu ietauko vai izklāj ar cepamo papīru, virsū liek cepumus tā, lai būtu brīva vieta pa vidu.

Cep 180 grādu karstumā 20–25 minūtes.

Pirms pasniegšanas nokaisa ar pūdercukuru.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.