Foto-say7.info

Piena koržiki – gardums bērniem 0

Sastāvdaļas – 200 g cukura, 2 tējkarotes vanilīncukura, 150 g sviesta, 150 ml piena, 2 olas, 2 tējkarotes cepamā pulvera, 450–500 g miltu.

Pagatavošana.

Ultimāts Eiropai: ASV pieprasa līdz 2027. gadam pārņemt lielāko daļu NATO aizsardzības atbildības 22
Kokteilis
Džilis atkal brīvs: 7 viņa drāmas un dāmas, par kurām biji aizmirsis 3
Saikne ir maģiska! Neviens mājdzīvnieks nespēj mīlēt jūs tā, kā šīs 10 suņu šķirnes
Lasīt citas ziņas

Sviestu sakuļ kopā ar cukuru un vanilīncukuru. Pievieno olas, visu samaisa.

Pielej pienu, samaisa. Pievieno cepamo pulveri un miltus, visu kārtīgi samaisa.

Mīklu izveltnē apmēram 5–7 mm biezu.

Ar formiņu palīdzību izspiež koržikus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cepamo pannu ietauko vai izklāj ar cepamo papīru, virsū liek cepumus tā, lai būtu brīva vieta pa vidu.

Cep 180 grādu karstumā 20–25 minūtes.

Pirms pasniegšanas nokaisa ar pūdercukuru.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.