Pikantās plātsmaizītes ar bumbieriem un sieru 0

Pagatavošana

1. Miltus izsijā caur sietu, pievieno mīkstu sviestu un saberž. Pielej aukstu ūdeni un maisa, līdz veidojas viendabīga, gluda mīkla. Mīklu ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī uz 1 diennakti. Šajā laikā vairākas reizes izņem un paplikšķina ar rokām.

Reklāma
Reklāma
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 1
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim 7
Lasīt citas ziņas

2. Izrullē mīklu maksimāli plāni, liek uz miltiem pārkaisītas pannas.

3. Sieru ar rokām sadrupina, bumbierus nomazgā, izņem serdi un sagriež gabaliņos.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Mīklu ieziež ar sviestu, liek virsū bumbierus un sieru, cep 15 minūtes.

5. Gatavo plātsmaizi atdzesē un sagriež gabaliņos.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.