Pikantās plātsmaizītes ar bumbieriem un sieru 0

Pagatavošana

1. Miltus izsijā caur sietu, pievieno mīkstu sviestu un saberž. Pielej aukstu ūdeni un maisa, līdz veidojas viendabīga, gluda mīkla. Mīklu ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī uz 1 diennakti. Šajā laikā vairākas reizes izņem un paplikšķina ar rokām.

Reklāma
Reklāma
Tik smagi “iegrābies” Putins nebija 25 gadus: tagad galvenais nepalaist šo iespēju garām
Mājas
Berzēšanās gar kājām, gulēšana virsū, astes kustināšana – iemācies saprast, ko kaķis tev šādi “saka”
“Igaunija, Latvija vai Lietuva saņemtu…” NATO admirālis sūta skaidru signālu Maskavai par Baltijas valstīm
Lasīt citas ziņas

2. Izrullē mīklu maksimāli plāni, liek uz miltiem pārkaisītas pannas.

3. Sieru ar rokām sadrupina, bumbierus nomazgā, izņem serdi un sagriež gabaliņos.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Mīklu ieziež ar sviestu, liek virsū bumbierus un sieru, cep 15 minūtes.

5. Gatavo plātsmaizi atdzesē un sagriež gabaliņos.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.