Pikantās plātsmaizītes ar bumbieriem un sieru 0

Pagatavošana

1. Miltus izsijā caur sietu, pievieno mīkstu sviestu un saberž. Pielej aukstu ūdeni un maisa, līdz veidojas viendabīga, gluda mīkla. Mīklu ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī uz 1 diennakti. Šajā laikā vairākas reizes izņem un paplikšķina ar rokām.

“ASV darīs visu, lai neviens šo ceļu nevarētu bloķēt” – noplūdusi informācija par miera sarunu punktu, kas var izmainīt Eiropas nākotni
Vēl viens pārliecinošs Lavrova paziņojums par ASV miera plānu: lūk “svētais septītnieks”
Kokteilis
Skaitļi nemelo: šajos 3 datumos dzimušajiem šūpulī likts kaut kas, ko citi pat iemācīties nevar
Lasīt citas ziņas

2. Izrullē mīklu maksimāli plāni, liek uz miltiem pārkaisītas pannas.

3. Sieru ar rokām sadrupina, bumbierus nomazgā, izņem serdi un sagriež gabaliņos.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Mīklu ieziež ar sviestu, liek virsū bumbierus un sieru, cep 15 minūtes.

5. Gatavo plātsmaizi atdzesē un sagriež gabaliņos.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.