
Foto: Aija Geida
Pīlādži pūdercukurā 0
Sastāvdaļas
• 500 g pīlādžogu
• 150 g pūdercukura
• 100 ml ūdens
• 150 g cukura
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
Putins mainījis mērķus? Atklāti jauni ASV izlūkošanas dati
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
Rajevs: Ja līdz 9. maijam krieviem šis neizdosies, kāds ģenerālis zaudēs savu amatu
Ogas attīra no kātiņiem, nomazgā. Katliņā uzvāra cukura sīrupu. Pa porcijām liek tajā ogas, nedaudz pavāra un nokāš. Vairākas reizes apviļā pūdercukurā, saliek uz pannas, kas izklāta ar cepampapīru, lai sacietē.