Foto: Aija Geida
Pīlādži pūdercukurā 0
Sastāvdaļas
• 500 g pīlādžogu
• 150 g pūdercukura
• 100 ml ūdens
• 150 g cukura
Pagatavošana.
Eiropas Padome beidzot pieņem likumu, kas būs milzīgi sāpīgs trieciens Krievijai
Ātrs psiholoģiskais tests: kura no virvēm, jūsuprāt, ir visgarākā?
5
Palīdz nodzīvot ilgāk: 9 uztura bagātinātāji, kas nodrošina veselīgu novecošanu
Ogas attīra no kātiņiem, nomazgā. Katliņā uzvāra cukura sīrupu. Pa porcijām liek tajā ogas, nedaudz pavāra un nokāš. Vairākas reizes apviļā pūdercukurā, saliek uz pannas, kas izklāta ar cepampapīru, lai sacietē.



