Foto: Aija Geida
Pīlādži pūdercukurā 0
Sastāvdaļas
• 500 g pīlādžogu
• 150 g pūdercukura
• 100 ml ūdens
• 150 g cukura
Pagatavošana.
Astrologi atklāj katras zodiaka zīmes lāstu, no kura aizbēgt ir teju neiespējami
Ko stingri aizliegts darīt kapsētā, lai tevi “nepaņemtu līdzi” – noteikumi, kas noteikti jāievēro
Lūk, kā izskatās nekopta sieviete: 7 pazīmes, kas par to liecina
Ogas attīra no kātiņiem, nomazgā. Katliņā uzvāra cukura sīrupu. Pa porcijām liek tajā ogas, nedaudz pavāra un nokāš. Vairākas reizes apviļā pūdercukurā, saliek uz pannas, kas izklāta ar cepampapīru, lai sacietē.



