
Foto: Aija Geida
Pīlādži pūdercukurā 0
Sastāvdaļas
• 500 g pīlādžogu
• 150 g pūdercukura
• 100 ml ūdens
• 150 g cukura
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
“Baisi izkāmējusi, pārgurusi, nošņurkusi nelaimes čupiņa!” mammas dalās pieredzē, kādā stāvoklī bērni atbraukuši no Dziesmu svētkiem
163
Burvīgi pēc dabas! Tie, kas dzimuši šajos datumos, viegli iegūst to, ko vēlas
“Tas ļoti traucēja!” Koncerta apmeklētāji aicina svētkos iedalīt īpašas vietas lielākajiem staigātājiem
Ogas attīra no kātiņiem, nomazgā. Katliņā uzvāra cukura sīrupu. Pa porcijām liek tajā ogas, nedaudz pavāra un nokāš. Vairākas reizes apviļā pūdercukurā, saliek uz pannas, kas izklāta ar cepampapīru, lai sacietē.