Foto: Aija Geida
Pīlādži pūdercukurā 0
Sastāvdaļas
• 500 g pīlādžogu
• 150 g pūdercukura
• 100 ml ūdens
• 150 g cukura
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
“Es esmu tev līdzās…” 5 pazīmes, ka tavi mīļie no aizsaules joprojām ir tuvumā un sargā
Mežāžiem derētu palēnināt tempu, bet Auniem būs enerģijas pieplūdums. Nedēļas nogales horoskops
Dzīvo Rīgas centrā, bet šampūnam naudas nav: latviešu iemīļotais dziesminieks nonācis neapskaužamā situācijā
9
Ogas attīra no kātiņiem, nomazgā. Katliņā uzvāra cukura sīrupu. Pa porcijām liek tajā ogas, nedaudz pavāra un nokāš. Vairākas reizes apviļā pūdercukurā, saliek uz pannas, kas izklāta ar cepampapīru, lai sacietē.



