Foto – Aikagarso.lv

Pildīta jūras karūsa 0

Pagatavošana laiks: 30 min

Porcija: 2 cilvēkiem

Nepieciešams: 

  • Jūras karūsa – 2 gab.
  • Kuskuss – 1 glāze
  • Svaigi spināti – 6 saujas
  • Rimi turku zirņi – ½ burciņas
  • Sviests – 2 ēdamk.
  • Olīveļļa – 2 ēdamk.
  • Ķiploks – 2 daiviņas
  • Citrons – 1 gab.
  • Selection by Rimi itāļu garšvielas – ½ tējk.
  • Sāls pēc garšas
Reklāma
Reklāma

Pagatavošana:

12 lietas, ko sievietes slepeni dara, bet nekad to neatzīst 4
Kokteilis
Ārsts – 4000 eiro, pārdevējs – 1500 eiro. Kādas algas, pēc mākslīgā intelekta teiktā, būtu pelnījuši Latvijas darbarūķi?
Pasauli nākamgad gaida vēl šausminošāki pārbaudījumi: gaišreģes Vangas prognozes 2026. gadam 1
Lasīt citas ziņas
  • 1. Aplej kuskusu ar karstu ūdeni un uzbriedina.

2. Pannā ielej olīveļļu, 1 ēdamkaroti sviesta un apcep spinātus ar ķiplokiem, pievieno nedaudz sāls un itāļu garšvielas

3. Spinātus sajauc ar kuskusu

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Jūras karūsas vēderu iesmērē ar sviestu un daļu sagatavotā kuskusa iepildi karūsas vēderā

5. Liec cepties 20 minūtes 180 C

6. Atlikušajam kuskusam pievieno turku zirņus un pasniedz kopā ar gatavo zivi

7. Pasniedzot ēdienu pārslaki ar svaigi spiestu citrona sulu

Aikāgaršo padoms!

Pamēģini jūras karūsu pildīt ar ķiploku sviestu, svaigu timiānu un citrona miziņu.

Aikāgaršo recepte

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.