Foto – Aikagarso.lv

Pildīta jūras karūsa 0

Pagatavošana laiks: 30 min

Porcija: 2 cilvēkiem

Nepieciešams: 

  • Jūras karūsa – 2 gab.
  • Kuskuss – 1 glāze
  • Svaigi spināti – 6 saujas
  • Rimi turku zirņi – ½ burciņas
  • Sviests – 2 ēdamk.
  • Olīveļļa – 2 ēdamk.
  • Ķiploks – 2 daiviņas
  • Citrons – 1 gab.
  • Selection by Rimi itāļu garšvielas – ½ tējk.
  • Sāls pēc garšas
Reklāma
Reklāma

Pagatavošana:

Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 13
NATO admirālis atklāj, vai ir pazīmes, ka Krievija tuvākajā laikā plāno iebrukt kādā no NATO valstīm
VIDEO. Kāpēc gurķus tin plēvē? Atbilde tevi pārsteigs
Lasīt citas ziņas
  • 1. Aplej kuskusu ar karstu ūdeni un uzbriedina.

2. Pannā ielej olīveļļu, 1 ēdamkaroti sviesta un apcep spinātus ar ķiplokiem, pievieno nedaudz sāls un itāļu garšvielas

3. Spinātus sajauc ar kuskusu

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Jūras karūsas vēderu iesmērē ar sviestu un daļu sagatavotā kuskusa iepildi karūsas vēderā

5. Liec cepties 20 minūtes 180 C

6. Atlikušajam kuskusam pievieno turku zirņus un pasniedz kopā ar gatavo zivi

7. Pasniedzot ēdienu pārslaki ar svaigi spiestu citrona sulu

Aikāgaršo padoms!

Pamēģini jūras karūsu pildīt ar ķiploku sviestu, svaigu timiānu un citrona miziņu.

Aikāgaršo recepte