Foto – Bonappetit.lv

Pildīta lielopa gaļas rulete 0

Pagatavošana

Liellopa gaļu, cūkgaļas krūtiņu un aknas sagriezt kubiņos, pievienot sagrieztus pabiezos gabalos šalotes sīpolus, timiānu un pārliet ar brendiju. Apsegt ar vāku vai pārtikas plēvi un atstāt marinēties uz 24 st.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Gaļu kopā ar sīpoliem izmalt gaļas mašīnā. Pievienot olu un sasmalcinātus ķiplokus. saldo krējumu, samaisīt. Pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.

Uz darba virsmas izklāt foliju. No gaļas izveidot cilindru, iespiest pa vidu plūmes un stienīšos sagrieztu sieru, ietīt folijā un cept cepeškrāsnī 50-60 min. Apm. pēc 30 min. foliju atvērt vaļā un turpināt cept. Ik pa brīdim apsmērēt ar sulu, kas izdalās cepšanas laikā.

Recepte tapusi, sadarbībā ar “Prizmu”

Recepti piedāvā

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.