Pīles gaļas salāti ar paipalu olām, cukini, ceptu Valmieras kamambēra sieru 0

Sastāvdaļas 60 g kamambēra siera, 1 gab. pīles krūtiņas, 6 paipalu olas, 60 g cukini, 2 sparģeļi, 50 g austersēņu, 1 zariņš timiāna, 5 g čili, 30 g medus, 20 g ķiploka, 40 g olīveļļas, 100 g apelsīnu, 100 g salātu lapiņu, sāls, pipari.

Reklāma
Reklāma
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
Dārzs
FOTO. Cik šogad maksā stādi, un kas ir piedāvājumā? Reportāža no Siguldas Stādu parādes
Kokteilis
Gudri jau kopš dzimšanas: 5 zodiaka zīmju pārstāvji, kuri var lepoties ar attīstītu intelektu
Lasīt citas ziņas

Kā gatavot? Pīles krūtiņai uzkaisa sāli, piparus un cep ar ādu uz leju, kamēr kraukšķīga, tad apgriež otru pusi un liek cepeškrāsnī un cep 180 grādos 4 minūtes.

Paipalu olas liek vārošā sālsūdenī un vāra 2 min, tad atdzesē aukstā ūdenī un noloba.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sparģeļus un cukini plāni sagriež, austersēnes viegli apcep ar sāli, pipariem, ķiplokiem un timiānu. No apelsīniem izgriež filejas. Kamambēra sieram uzkaisa timiānu, smalki sakapātu čili, uzliek medu, cep uzkarsētā cepeškrāsnī 3 minūtes.
Visu kārto uz šķīvja, pārlej olīveļļu un uzber svaigi maltus piparus.

Gatavoja restorāna “Neiburgs” šefpavārs, TV šova “Mūsdienu Latvijas garša” dalībnieks Tomass Godiņš

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.