Foto – Karīna Miezāja

Pilngraudu pasta pavasara zaļumu ielenkumā 0

Sastāvdaļas – 150 g vārītas pilngraudu pastas, spināti, nātres, gārsas lapiņas, jaunās ceļmallapiņas, upeņu pumpuri, jaunie redīsi ar lapiņām, gurķis, kressalāti, piparmētru lapiņas, linsēklu eļļa, sāls, drupināti pipari, citrons, sakapāti zaļumi.

Reklāma
Reklāma
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Zaļumus liek salātu traukā. Redīsus un gurķi sagriež plānās ripiņās, liek klāt salātiem. Pievieno šķipsniņu sāls un drupinātos piparus. Pievieno vārītu pastu, ēdamkaroti eļļas un visu izcilā. Pārkaisa ar sakapātām dillēm u. c. zaļumiem, pievieno svaigu gurķi un redīsus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.