Foto – Karīna Miezāja

Pilngraudu pasta pavasara zaļumu ielenkumā 0

Sastāvdaļas – 150 g vārītas pilngraudu pastas, spināti, nātres, gārsas lapiņas, jaunās ceļmallapiņas, upeņu pumpuri, jaunie redīsi ar lapiņām, gurķis, kressalāti, piparmētru lapiņas, linsēklu eļļa, sāls, drupināti pipari, citrons, sakapāti zaļumi.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
TESTS. Izvēlies vienu figūru un uzzini, ko tā var atklāt par tavām bērnības traumām
Kokteilis
Mielava koncerts pārsteidz! “No uzstāšanās pie okupantu pieminekļa līdz “nāvi krievu okupantiem!” ir ļoti patīkams progress”
“Nesaprotu, kā var tā izturēties pret savu māti.” Raimonda Paula mazmeita emocionāli reaģē uz populārās kafejnīcas “Rasols” slēgšanu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Zaļumus liek salātu traukā. Redīsus un gurķi sagriež plānās ripiņās, liek klāt salātiem. Pievieno šķipsniņu sāls un drupinātos piparus. Pievieno vārītu pastu, ēdamkaroti eļļas un visu izcilā. Pārkaisa ar sakapātām dillēm u. c. zaļumiem, pievieno svaigu gurķi un redīsus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.