Piparkūku krēms ar apelsīnu mērci
 0

Sastāvdaļas. 200 g saldā krējuma,100 g cukura, ½ tējk. kanēļa, 100 g piparkūku, 2 apelsīni, krustnagliņas, kanēļa standziņa, kartupeļu ciete.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis”
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 4
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 86
Lasīt citas ziņas

Nomizo divus apelsīnus, izspiež sulu, miziņu smalki sagriež. Apelsīnu sulu, kam pievienots nedaudz ūdens, lej katlā, pieber sasmalcinātās miziņas. Uzvāra, noputo. Pievieno cukuru, krustnagliņas un kanēļa standziņu. Pievieno ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti. Saputo saldo krējumu, pievienojot cukuru un kanēli. Tajā iecilā sadrupinātas piparkūkas. Liek ledusskapī atdzist. Krēmu pasniedz ar apelsīnu mērci.

 

Gatavoja atpūtas kompleksa “Turbas” šefpavāre Agnese Ventiniece.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.