Piparkūku krēms ar apelsīnu mērci
 0

Sastāvdaļas. 200 g saldā krējuma,100 g cukura, ½ tējk. kanēļa, 100 g piparkūku, 2 apelsīni, krustnagliņas, kanēļa standziņa, kartupeļu ciete.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Putins mainījis mērķus? Atklāti jauni ASV izlūkošanas dati
Kokteilis
Šīs 4 zodiaka zīmes maijā būs īpaši izredzētas: laime jau ir ceļā
Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
Lasīt citas ziņas

Nomizo divus apelsīnus, izspiež sulu, miziņu smalki sagriež. Apelsīnu sulu, kam pievienots nedaudz ūdens, lej katlā, pieber sasmalcinātās miziņas. Uzvāra, noputo. Pievieno cukuru, krustnagliņas un kanēļa standziņu. Pievieno ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti. Saputo saldo krējumu, pievienojot cukuru un kanēli. Tajā iecilā sadrupinātas piparkūkas. Liek ledusskapī atdzist. Krēmu pasniedz ar apelsīnu mērci.

 

Gatavoja atpūtas kompleksa “Turbas” šefpavāre Agnese Ventiniece.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.