Foto – eda.ru

Piparmētru krēmzupa ar zirņiem un kukurūzu 0

Sastāvdaļas:

2 krūzes zaļo zirnīšu

1,5 krūze kukurūzas

1 glāze ūdens

1 sīpols

1 bundžiņa kokosriekstu piena

1 buntīte svaigu piparmētru

1/2 citrons

olīveļļa pēc garšas

sāls pēc garšas

malti melnie pipari pēc garšas

1. Nelielā ūdens un olīveļļas daudzumā tvaicē zirņus un kukurūzu. Sagriež sīpolu un apcep, līdz kļūst zeltains un mīksts. Sīpolus pievieno zirņiem un kukurūzai. Pievieno vēl glāzi ūdens un divas glāzes kokosriekstu piena, visu uzvāra.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

2. Liek katlā svaigu piparmētru, izspiež pusi citrona sulas, pieliek sāli un piparus. Visu sablenderē līdz vienmērīgai konsistencei. Liek šķīvjos un rotā ar piparmētru lapiņām un zaļajiem zirnīšiem.

Recepte no eda.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.