
Foto-Fotolia
Pīrāgu smukumam: ar ko labāk apziest – ar olu vai kefīru 0
Esmu dzirdējusi, ka olas vietā pīrāgus var apziest ar kefīru. Ko tas dod? INĀRA CĒSĪS
Reklāma
Reklāma
Ārsti brīdina: šie 3 alkohola veidi ir īpaši kaitīgi veselībai
1
Latvija uz finanšu kraha robežas: budžeta deficīts tuvojas 2 miljardiem – draud nodokļu celšana un tēriņu samazinājumi
“Kas notiek? Četras kontrolieres “ielenc” jaunu sievieti un liek maksāt sodu, bet bomzim pat biļeti nepaprasa!” rīdziniece sašutusi
Kefīru var izmantot pīrāgu apziešanai tāpat kā sakultu olu, un tie izskatīsies kārdinoši zeltaini brūni. Skābpiena produktu ziež ar silikona otiņu plānā kārtiņā, un efekts ir tieši tāds pats kā olai. Ja kefīrs būs biezā slānī, tas uz virsmas veidos neglītus plankumus. Lielu un mazu pīrāgu apziešanai var izmantot arī kausētu sviestu.