Publicitātes foto

Plāno pankūku rullīši ar bekonu brokastīm 0

Sastāvdaļas
3 olas
30 ml piena
40 g bekona
30 g svaigu spinātu
šķipsniņa sāls
1/2 tējk. saldās paprikas pulvera
eļļa cepšanai
svaigi zaļumi

Reklāma
Reklāma
Veselam
Augsts asinsspiediens? 9 augi un garšvielas, kas dabiski palīdz to mazināt
Kokteilis
Vēzi vislabāk raksturo vaniļas garša, bet Lauvu – mango: saldējuma horoskops katrai zodiaka zīmei
Vēstījums no viņpasaules: 12 veidi kā gari cenšas ar jums sazināties
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
1. Uz pannas viegli apbrūnina gabaliņos sasmalcinātu bekonu.
2. Bļodiņā iesit olas, pievieno sāli, saldās paprikas pulveri un pienu, visu ar dakšiņu sakuļ.
3. Olu maisījumu lej uz bekona gabaliņiem, virspusē tam kārto spinātu lapiņas un cep uz lēnas uguns, līdz olu masa viscaur gatava.
4. Pannu noņem no plīts un omletes virspusi pārklāj ar iepriekš pagatavotu plāno pankūku.
5. Omleti pārceļ no pannas uz šķīvja tā, lai pankūka atrastos apakšā, bet bekona gabaliņi – augšpusē, tad to sarullē.
6. Omletes – pankūku rullīti sagriež gabaliņos un pasniedz ar svaigiem zaļumiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.