Polārmaizes ar sieru šķēlēs un grilētu vistas fileju 0

Recepti piedāvā ēdienu gatavošanas meistare Linda Vilmansone

Reklāma
Reklāma
Putins mainījis mērķus? Atklāti jauni ASV izlūkošanas dati
Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
VIDEO. “Cepuri nost, grūtākais teikums TV vēsturē!” Soctīklotāji sajūsmā par ziņu diktores Vondas prasmīgo dikciju
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
4 polārmaizes
1 vistas fileja
1 tējkarote medus
1 liels vai 2 mazi avokado
1 citrons
sauja ķiršu tomātiņu
6 šķēles Trikata Krievijas Light siera
sauja rukolas
sāls un pipari pēc garšas
2 ķiploku daiviņas

Pagatavošana
1. Vistu uz 30 minūtēm ieliek marinādē, kas pagatavota no ½ citrona sulas, smalki sakapāta ķiploka, tējkarotes medus, sāls un pipariem. Kad vista iemarinējusies, to no abām pusēm apgrilē uz pannas, līdz tā viegli zeltaina un izcepusies.
2. Avokado notīra un ar dakšiņu saspaida viendabīgā masā. Pēc garšas pievieno sāli, piparus un ½ citrona sulas.
3. Uz polārmaizes bagātīgi ziež avokado masu, pāri kārto grilētas vistas šķēlītes, pievieno uz pusēm sagrieztus ķirštomātus un sauju smalku rukolas lapiņu. Noslēdz ar otru polārmaizes pusi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.