Foto: Olga Leschenko/SHUTTERSTOCK

Pupiņu zupa bezgaļas cienītājiem 12

Autors: Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Kokteilis
2026. gada upuri: šīs zodiaka zīmes saņems skarbu mācību no likteņa
Eiropa ir brīdināta! Krievijas “Pastardienas radio” pārraida 15 šifrētus ziņojumus; pieminēta arī Latvija 90
Apstiprināts galējais prāmja “Estonia” katastrofas cēlonis. Tas ir negaidīts 24
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• pupiņas pēc izvēles
• burkāni
• selerija (sakne vai kāts)
• konservēti tomāti savā sulā
• tomātu mērce
• ķiploks
• rozmarīns
• timiāns
• pētersīļi
• olīveļļa

Pagatavošana.
Ķiploku sadala daiviņās, notīra mizu, burkānus un selerijas sagriež kubiņos vai salmiņos, visu saber katlā. Pielej ūdeni, nedaudz olīveļļas un stundu vāra. Ja gribas, virumu var sablendēt.

Pasniedz ar smalki sagrieztiem zaļumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.