Foto: Olga Leschenko/SHUTTERSTOCK

Pupiņu zupa bezgaļas cienītājiem 12

Autors: Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

“Tā noteikti kļūs par lielu problēmu visā pasaulē,” eksperti brīdina par ļoti nepatīkamas ādas sēnītes infekcijas izplatību 9
Kokteilis
FOTO. 5 latviešu Merilinas Monro: sievietes, kurām piemīt skaistuma ikonas šarms. Dažas pat ir bīstami līdzīgas
Kokteilis
Mūsdienās daudzi pat nav dzirdējuši par šiem PSRS laiku mācību priekšmetiem: 7 aizmirstas “disciplīnas”
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• pupiņas pēc izvēles
• burkāni
• selerija (sakne vai kāts)
• konservēti tomāti savā sulā
• tomātu mērce
• ķiploks
• rozmarīns
• timiāns
• pētersīļi
• olīveļļa

Pagatavošana.
Ķiploku sadala daiviņās, notīra mizu, burkānus un selerijas sagriež kubiņos vai salmiņos, visu saber katlā. Pielej ūdeni, nedaudz olīveļļas un stundu vāra. Ja gribas, virumu var sablendēt.

Pasniedz ar smalki sagrieztiem zaļumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.