Foto: Pixabay

Rabarberu drumstalmaize. Mmm, kas par garšu! 0

Skābens rabarbers un saldas, kraukšķīgas drumstalas! Mm! Vai sakārdinājām? Turpinājumā recepte rabarberu drumstalmaizei!

Reklāma
Reklāma
Krievijai nav vajadzīga daļa Ukrainas… Tramps atklāj Kremļa īsto plānu
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. Glābēji devās ūdenī bez laivas… Unikālā video iemūžināti mirkļi pēc traģēdijas, kas laupīja trīs bērnu tēva dzīvību
RAKSTA REDAKTORS
“Es nevaru,” viņš teica un pagāja zem ūdens… Daugavā pazudušā Jāņa sieva atklāj traģēdijas detaļas un lūdz palīdzēt meklēšanā
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas biskvītam
• 610 g kviešu miltu
• 280 g olu
• 350 g cukura
• 350 g margarīna
• Naža gals vanilīna

Pildījumam
• 1,4 kg rabarberu ar cukuru
• 1,4 kg drumstalu
• 6 g kanēļa

CITI ŠOBRĪD LASA

Pagatavošana.
Ar mikseri kārtīgi sajauc biskvīta mīklas sastāvdaļas. Masu vienmērīgi izklāj uz plāts, virsū liek rabarberus, pārkaisa ar drumstalām un kanēli. Drumstalas gatavo, palielā traukā mīkstam sviestam (bet ne kausētam!) pieberot cukuru, miltus un ātri saberžot, lai veidojas irdenas drupačas (nevajadzētu atstāt pārāk lielus pikučus). Cep +200…+220 °C aptuveni 20 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.