Foto: Pixabay

Rabarberu drumstalmaize. Mmm, kas par garšu! 0

Skābens rabarbers un saldas, kraukšķīgas drumstalas! Mm! Vai sakārdinājām? Turpinājumā recepte rabarberu drumstalmaizei!

Reklāma
Reklāma
Ukraiņu medijs: ASV Baltkrievijai apsolīja piekļuvi Latvijas un Lietuvas ostām
Kokteilis
Cilvēki, kas dzimuši šajos datumos, noveco kā labs vīns – ar gadiem kļūst tikai labāk
Līgo krievu gaumē? Sabiedrībā neizpratne par svētku saturu LTV un Jūrmalā 6
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas biskvītam
• 610 g kviešu miltu
• 280 g olu
• 350 g cukura
• 350 g margarīna
• Naža gals vanilīna

Pildījumam
• 1,4 kg rabarberu ar cukuru
• 1,4 kg drumstalu
• 6 g kanēļa

CITI ŠOBRĪD LASA

Pagatavošana.
Ar mikseri kārtīgi sajauc biskvīta mīklas sastāvdaļas. Masu vienmērīgi izklāj uz plāts, virsū liek rabarberus, pārkaisa ar drumstalām un kanēli. Drumstalas gatavo, palielā traukā mīkstam sviestam (bet ne kausētam!) pieberot cukuru, miltus un ātri saberžot, lai veidojas irdenas drupačas (nevajadzētu atstāt pārāk lielus pikučus). Cep +200…+220 °C aptuveni 20 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.