Rabarberu un Mascarpone krēms 0

Sastāvdaļas – 200 g rabarberu, 100 g svaigā siera Mascarpone, 90 g cukura, 80 g saldā krējuma, vaniļas cukurs, kanēlis, svaigas ogas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Nomizotus rabarberus sagriež kubiņos, uzbārsta 60 g cukura un vāra, līdz tie izšķīst un veidojas ievārījuma konsistences masa. Atdzesē. Saldajam krējumam pievieno vaniļas cukuru, cukuru un uzputo. Sajauc ar svaigo sieru Mascarpone. Traukā kārto putukrējuma un Mascarpone krēmu, tad rabarberu ievārījumu, tad krēmu. Rotā ar kanēli un svaigām ogām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.